Νίκησαν τους Ρόκετς και «βλέπουν» Playoffs οι Σπερς
Η ομάδα του Σαν Αντόνιο με τη νίκη της επί των πρωτοπόρων της Δύσης, Χιούστον Ρόκετς, έφτασε στο 46-30 και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την είσοδο στα πλέη οφ.
Η ομάδα του Σαν Αντόνιο με τη νίκη της επί των πρωτοπόρων Ρόκετς, έφτασε στο 46-30 και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την είσοδο στα πλέη οφ.
Για τους νικητές, εξαιρετική η παρουσία του ΛαΜάρκους Όλντριτζ που σημείωσε 13 πόντους και μάζεψε 14 ριμπάουντ, αλλά και του Ρούμπι Γκέι που σκόραρε 21 πόντους.
Οι «ρουκέτες» δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχασαν για πρώτη φορά μετά από 11 αγώνες και οι 83 πόντοι που έβαλαν με το Σαν Αντόνιο είναι οι λιγότεροι στη σεζόν! Καλύτερος ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν , που εκτός από τους 25 πόντους που σημείωσε μοίρασε και 8 ασίστ και ο Έρικ Γκόρντον, που τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους. Ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έπαιξε ο βασικός πόιντ γκαρντ της ομάδας, Κρις Πολ.
https://twitter.com/Spurs_Turkey/status/980545747329396743
