Sportime
NBA

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Ο Ντιαλό απέφυγε τα χειρότερα

Ανακούφιση υπάρχει στις τάξεις των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αφού ο τραυματισμός του Χαμιντού Ντιαλό δεν είναι τόσο σοβαρός όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Ο Ντιαλό απέφυγε τα χειρότερα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Χαμιντού Ντιαλό αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο στον αγώνα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αλλά ευτυχώς για τον ίδιο ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός όσο είχε αρχικά φανεί.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κάταγμα αφού ο Ντιαλό φάνηκε να τραυματίζεται σοβαρά στον αστράγαλο και στο γόνατο.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που έρχονται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού στο ΝΒΑείναι πιο καθησυχαστικές. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν έχουν πειραχθεί οι σύνδεσμοι στο γόνατο, ενώ στον αστράγαλο φαίνεται πως έχει υποστεί διάστρεμμα και όχι κάταγμα.

Πάντως, η νίκη επί των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αποδείχθηκε… πύρρειος για τους Θάντερ, αφού εκτός από τον Ντιαλό τραυματίστηκαν και αποχώρησαν επίσης οι Νέρλενς Νόελ και Τέρανς Φέργκιουσον, ευτυχώς όμως ούτε αυτοί έχουν κάτι σοβαρό!

http://www.sportime.gr/basket/nba/199472/oi-thanter-skorpisan-toys-goyoriors-ola-ta-apotelesmata-vid/

http://www.sportime.gr/basket/nba/199494/o-lempron-apotheothike-stin-epistrofi-toy-sto-klivelant-vid/

http://www.sportime.gr/basket/nba/199464/o-antetokoynmpo-isopedose-toys-mpleizers/

Επίσης σε κατηγορίες: Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα