Sportime

Βόλος: Δοκιμές με τους νέους κόντρα στη Βέροια

Τους Ημαθιώτες θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή (6/9) οι παίκτες του Χουάν Φεράντο

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Βόλος: Δοκιμές με τους νέους κόντρα στη Βέροια
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Καλύτερα απ' ό,τι θα περίμεναν ακόμη και οι άνθρωποί του έχει ξεκινήσει φέτος ο Βόλος. Δύο νίκες, σχετικά καλό ποδόσφαιρο και ωραία εικόνα.

Στη Μαγνησία τονίζουν πως τα καλύτερα έρχονται. Είναι, άλλωστε, μία ομάδα με πολλά μεταγραφικά αποκτήματα και θα χρειαστεί χρόνος για να δέσει πλήρως. Οι περισσότεροι παίκτες, μάλιστα, παίζουν για πρώτη φορά στη χώρα μας και ακόμη δεν έχουν πιάσει το 100%.

Να σημειώσουμε πως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, τους Τσίκα και Τόρες. Ο Ισπανός αμυντικός ίσως να μην είχε αποκτηθεί εάν δεν είχε τραυματιστεί ο Μπασόνγκ. Ο δεύτερος, όμως, ήταν διακαής πόθος των Θεσσαλών.

Τον πιστεύουν πάρα πολύ και θεωρούν πως είναι ένας εξτρέμ που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Υπάρχουν οι Μυστακίδης και Ζοάο, αλλά ο Τόρες είναι πολύ πιθανό στην πορεία να πάρει φανέλα βασικού.

Μία πρώτη γεύση θα πάρει ο Χουάν Φεράντο και το τεχνικό τιμ στο φιλικό της Παρασκευής (6/9). Ο Βόλος αντιμετωπίζει τη Βέροια εκτός έδρας και εκεί ο Ισπανός προπονητής θα δώσει χρόνο συμμετοχής τόσο στον Αργεντινό εξτρέμ που αναφέραμε όσο και στον Τσίκα. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία τους να κερδίσουν τον προπονητή τους και παίκτες που δεν έχουν ξεκινήσει ως τώρα στο αρχικό σχήμα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα