Sportime

Βόλος: Στη Λάρισα χωρίς Ντεντάκη και Γέντρισεκ

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Βόλος: Στη Λάρισα χωρίς Ντεντάκη και Γέντρισεκ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Έχοντας πάρει ψυχολογία από τη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας πηγαίνει στη Λάρισα άνετος. Γνωρίζει πως η παραμονή έχει σχεδόν εξασφαλιστεί.

Ο Βόλος με δύο απουσίες ουσιαστικά θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στοχεύοντας σε μία ακόμη καλή εμφάνιση στα πλέι άουτ της Super League 1.

Ντεντάκης και Γέντρισεκ είναι οι δύο τραυματίες που δεν υπολογίζονται. Από εκεί και πέρα, κόπηκε για λόγους τακτικής και ο Γκαραβέλης. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «κυανέρυθρους».

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή που ανακοίνωσε ο Βόλος για τη Λάρισα: Καραγκιόζης, Μελίσσας, Λύρατζης, Τσαούσης, Φερράρι, Οικονόμου, Μήτογλου, Διαμαντής, Δημόπουλος, Μαξ, Τσοκάνης, Κάσε, Ζοάο, Τόρες, Κυζιρίδης, Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Μπαλογιάννης, Κορέλας και Μάντζης.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα