Sportime

Η εμπλοκή τριών ποδοσφαιριστών στο ΟΦΗ-Αιγινιακός

Η εισαγγελία Θεσσαλονίκης αναζητεί το ταξιδιωτικό πρακτορείο που φέρεται να έχει κλείσει τα εισιτήρια των παικτών που ταξίδεψαν μόνοι τους στο Ηράκλειο

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Η εμπλοκή τριών ποδοσφαιριστών στο ΟΦΗ-Αιγινιακός
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η υπόθεση που ξέσπασε την Παρασκευή (13/4) και αφορά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αιγινιακό (6-0) για τη football league φαίνεται πως θα απασχολήσει έντονα τις δικαστικές αρχές. Η εισαγγελία Θεσσαλονίκης μέσω του τμήματος αθλητικής βίας έχει προχωρήσει σε διασταύρωση των στοιχείων που έχουν κατατεθεί και προτίθεται να ψάξει αρκετά την… ιστορία, η οποία μάλιστα, εμπλέκει άμεσα τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με την ένορκη μαρτυρική κατάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, νυν προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, τρεις ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού ταξίδεψαν στο Ηράκλειο με το αεροπλάνο, την ίδια στιγμή που η υπόλοιπη αποστολή έφτασε στην πόλη της Κρήτης με την… παραδοσιακή μέθοδο, λεωφορείο και πλοίο.

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου, Βασίλη Λιόλιο και Θανάση Τόλιο, οι οποίοι φέρεται να πληρώθηκαν από τον τότε πρόεδρο του ΟΦΗ Φώτη Τσάλο για να φτάσουν στο Ηράκλειο. Η εισαγγελία Θεσσαλονίκης μάλιστα, αναζητεί το ταξιδιωτικό πρακτορεία που έκλεισε τα εισιτήρια, προκειμένου να διασταυρώσει τα στοιχεία και να δει το τι ισχύει.

Πάντως, όπως λέγεται, ο προπονητής της ομάδας του Αιγινίου, ο Κώστας Νικολαϊδης, επέστρεψε από την Κρήτη αεροπορικώς, μαζί με τους τρεις ποδοσφαιριστές!

Επίσης σε κατηγορίες: Super League 2 Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα