Ολυμπιακός: Η Γερμανία κοιτάζει ξανά τον Παναγιώτη Ρέτσο
Η Στουτγκάρδη είχε κινηθεί για τον Παναγιώτη Ρέτσο το καλοκαίρι και ετοιμάζεται να επανέλθει μετά τις εμφανίσεις του με την Εθνική.
Οι εμφανίσεις του Παναγιώτη Ρέτσου με την Εθνική Ελλάδας έφεραν ξανά κινητικότητα από τη Γερμανία, με τη Στουτγκάρδη να παραμένει ιδιαίτερα ζεστή για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.
Η γερμανική ομάδα είχε ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του ήδη το περασμένο καλοκαίρι, όταν είχε κάνει διερευνητική κίνηση για να μάθει τα δεδομένα μιας πιθανής μεταγραφής. Η υπόθεση δεν προχώρησε τότε, όμως το ενδιαφέρον δεν έσβησε.
Οι τελευταίες παρουσίες του 28χρονου στόπερ με την Εθνική έβαλαν ξανά το όνομά του ψηλά στη λίστα της Στουτγκάρδης, η οποία αναμένεται να επανέλθει για να εξετάσει τις προϋποθέσεις μιας συμφωνίας.
Ο Παναγιώτης Ρέτσος γνωρίζει πολύ καλά την Bundesliga από την προηγούμενη παρουσία του στη Γερμανία, με τη χρηματιστηριακή του αξία να ενισχύεται παράλληλα από την παρουσία του στον Ολυμπιακό και τις εμφανίσεις του με την Ελλάδα.
