Ολυμπιακός: Ήρθε από τη Νορβηγία για το ντέρμπι και έμεινε άφωνος!
Νορβηγός φίλαθλος έζησε από κοντά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και αποθέωσε την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης, δύο ώρες πριν από τη σέντρα.
Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πρόσφερε μια ξεχωριστή εμπειρία σε έναν Νορβηγό φίλαθλο, ο οποίος είχε εδώ και χρόνια στη λίστα των ποδοσφαιρικών του ονείρων την παρακολούθηση της μεγάλης ελληνικής αναμέτρησης.
Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των ερυθρόλευκων τον εντυπωσίασε, καθώς η ένταση στις εξέδρες είχε αρχίσει πολύ πριν από τη σέντρα και διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
«Το ντέρμπι των αιωνίων στην Ελλάδα ήταν εδώ και καιρό στη λίστα με όσα ήθελα να ζήσω και δεν με απογοήτευσε! Δύο ώρες πριν από τον αγώνα μπορούσες ήδη να αισθανθείς την καυτή ατμόσφαιρα, η οποία δεν υποχώρησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα! Αυτή η εμπειρία βρίσκεται πολύ, πολύ ψηλά στη λίστα μου!», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό αποτέλεσε το αγωνιστικό φόντο μιας βραδιάς που ο επισκέπτης θα θυμάται κυρίως για την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκης.
