Sportime

Ολυμπιακός: Ψάχνει να βρει ομάδα σε παίκτη που πήρε από τον Μέντες - Τι έγινε

Ανήκει στο γραφείο του Ζόρζε Μέντες, όμως στον Ολυμπιακό δεν έχει μέλλον.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ολυμπιακός: Ψάχνει να βρει ομάδα σε παίκτη που πήρε από τον Μέντες - Τι έγινε
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Mπορεί να ήρθε μόλις τον περασμένο χειμώνα στον Ολυμπιακό, ως κίνηση του Πέδρο Άλβες, όμως δεν κατάφερε ποτέ να βρει θέση στο ροτέισον της ομάδας και ο Ολυμπιακός ψάχνει ομάδα να τον δώσει.

Ο λόγος για το Ρούμπεν Βέζο, τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έπαιξε πέντε φορές με την φανέλα του Ολυμπιακού, τρεις φορές στα play off της Super League και δύο στην Stoixeiman Super League, κατατράφοντας 155 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ρούμπεν Βέζο, ανήκει στο γραφείο του Ζόρζε Μέντες, όμως στον Ολυμπιακό δεν έχει μέλλον και θα γίνουν ενέργειες να φύγει με μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός κοιτά την απόκτηση σέντερ μπακ για να προσφέρει ανταγωνισμό στον Παναγιώτη Ρέτσο, την ώρα που κάνει προσπάθειες να παραμείνει κάτοικος Πειραιά ο Νταβίντ Κάρμο, έχοντας όμως ακόμα απόσταση από τα θέλω της Πόρτο, στην οποία ανήκει ο διενής Αγκολέζος στόπερ.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ολυμπιακός κλείνει το ρόστερ με τον Βεζένκοφ

Ο Έλληνας που αρέσει στο Μεντιλίμπαρ αλλά ψάχνει παίκτη στη θέση του

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα