Sportime

Πάλη: Με 20 αθλητές η Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων

Έντονο είναι το ελληνικό ενδιαφέρον στην Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων στην Πάλη

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Έντονο είναι το ελληνικό ενδιαφέρον στην Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων στην Πάλη
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Πάλη: Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 24 Οκτωβρίου στο Λουτράκιέχει ξεκινήσει.

Η μεγαλύτερη διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης για το 2021, όσον αφορά τις συμμετοχές, θα γίνει στην Ελλάδα, καθώς θα αγωνιστούν 600 αθλητές από 50 χώρες.

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και η UWWέχει δώσει μεγάλο βάρος στην Ελλάδα, καθώς είναι η τρίτη μεγάλη διεθνή διοργάνωση που γίνεται φέτος στη χώρα μας. Είχαν ακολουθήσει το Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο.

Έντονο είναι και το ελληνικό ενδιαφέρον. Συνολικά θα αγωνιστούν 20 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.

Στην Ελληνορωμαϊκή θα παλέψουν οι: Βασίλης Μπούκης, Νίκος Χριστόπουλος, Νίκος Τσιακαράς, Βασίλης Μπατάλας, Ηλίας Μπούκης, Κώστας Βουρδάνος, Γιάννης Βαλασάκης, Αλέξανδρος Μαναφας, Αλλάχ Γκολιπούρ, Βασίλης Σπανουδάκης και Βαγγέλης Ζαμπράκας.

Στην ελευθέρα θα αγωνιστούν οι: Αποστόλης Στάμος, Ευθύμης Τσερεπάς, Δημήτρης Κουρέντζης, Σπύρος Κουρσάρης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανώλης Καραβάνος, Κώστας Γεωργάκης, Φίλιππος Μαρκάκης και Εμζάριος Μπετινίδης.

Η ελληνική ομοσπονδία Πάλης σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί τους περίπου 900 αθλητές, προπονητές, συνοδούς και διαιτητές, που εκτός από τη μεγάλη διοργάνωση θα συμβάλουν και στην ανάδειξη της χώρας μας, καθώς και στον αθλοτουρισμό.

https://youtu.be/EeyVDzdH-II

Επίσης σε κατηγορίες: Άλλα Αθλήματα

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα