ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC
Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Μποχωρίδης, ατομικό για Παπαγιάννη- Καλαϊτζάκη
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία του και έχει στρέψει την προσοχή του στο Σαββατιάτικο (29/8) φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι πλήρης κόντρα στην Ένωση, αφού ο Γιώργος Βόβορας στην προπόνηση της Παρασκευής (28/8) είδε τον Λευτέρη Μποχωρίδη να ακολουθεί το πρόγραμμα, ωστόσο δεν έχει επανέλθει στο...![Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Μποχωρίδης, ατομικό για Παπαγιάννη- Καλαϊτζάκη](https://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2020/08/PAO-8.jpg)
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία του και έχει στρέψει την προσοχή του στο Σαββατιάτικο (29/8) φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι πλήρης κόντρα στην Ένωση, αφού ο Γιώργος Βόβορας στην προπόνηση της Παρασκευής (28/8) είδε τον Λευτέρη Μποχωρίδη να ακολουθεί το πρόγραμμα, ωστόσο δεν έχει επανέλθει στο 100%.
Από εκεί και πέρα οι Γιώργος Παπαγιάννης (ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό) και Γιώργος Καλαϊτζάκης (κάκωση στην αριστερή επιγονατίδα) δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα και ακολούθησαν ατομικό και θεραπεία.