Sportime

Παναθηναϊκός: Συνεχίζουν τη θεραπεία Παπαπέτρου- Σάικς

Μαντώ Καψάλη 1 λεπτά ανάγνωσης
Παναθηναϊκός: Συνεχίζουν τη θεραπεία Παπαπέτρου- Σάικς
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές εν όψει της πέμπτης αγωνιστικής της Euroleague με την Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ (22/10, 21:00), με τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Κίφερ Σάικς να κάνουν θεραπεία.

Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη θα υποδεχθεί την ομάδα του Ιγκορ Κοκόσκοφ και ο Γιώργος Βόβορας μέχρι και την τελευταία στιγμή θα πρέπει να περιμένει για να δει αν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ιωάννη Παπαπέτρου και του Κίφερ Σάικς.

Οι δύο παίκτης και στην προπόνηση της Τρίτης (20/10), ακολούθησαν θεραπεία, με τον Σάικς να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Η συμμετοχή των δύο παικτών στο παιχνίδι με την Φενέρ θα κριθεί την τελευταία στιγμή, όπου και θα εκτιμηθεί αν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Επίσης σε κατηγορίες: Euroleague Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαντώ Καψάλη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα