ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Τα πρώτα πλάνα του Πιτίνο

Ο Παναθηναϊκός και ο Ρικ Πιτίνο θα πορευτούν και πάλι μαζί και ο Αμερικανός έχει πιάσει ήδη δουλειά και έχει κάνει τα πρώτα του πλάνα για την ομάδα. Το Sportime παρουσιάζει τις σκέψεις του για το ρόστερ, το τεχνικό τιμ και την φιλοσοφία της ομάδας. Ο Πιτίνο είναι ένας προπονητής που δεν αφήνει τίποτα στην...
Παναθηναϊκός: Τα πρώτα πλάνα του Πιτίνο

Ο Παναθηναϊκός και ο Ρικ Πιτίνο θα πορευτούν και πάλι μαζί και ο Αμερικανός έχει πιάσει ήδη δουλειά και έχει κάνει τα πρώτα του πλάνα για την ομάδα.

Το Sportime παρουσιάζει τις σκέψεις του για το ρόστερ, το τεχνικό τιμ και την φιλοσοφία της ομάδας.

Ο Πιτίνο είναι ένας προπονητής που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Και ποτέ δεν παίρνει αποφάσεις χωρίς να έχει κάνει έναν πρώτο σχεδιασμό. Ο Αμερικανός είπε το «ναι» στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τώρα θα πάρει ανά χείρας τα χαρτιά για να φτιάξει τα πλάνα του για την ομάδα. Ο 68χρονος κόουτς έχει ξεκινήσει ήδη την δουλειά

Παναθηναϊκός: Τι σκέφτεται ο Πιτίνο για το ρόστερ

Ο Πιτίνο έχει εικόνα για το ρόστερ της ομάδας και το πιο πιθανό είναι στο έμψυχο υλικό να γίνει μόνο μια κίνηση. Κι αυτή θα έχει πιθανόν να κάνει μόνο με ένα «διαζύγιο». Ο Ρίον Μπράουν έχει μπει στο «ψυγείο». Δεν έχει πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει και είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας.

Ο Πιτίνο δεν έχει πάρει 100% απόφαση για τον Αμερικανό, διότι θέλει πρώτα να δει ιδίοις όμμασι την κατάσταση των παικτών του. Τα μέχρις στιγμής δεδομένα, όμως, δείχνουν ότι ο Μπράουν δύσκολα θα μείνει.

Αυτή ίσως να είναι και η μοναδική «κίνηση» που θα γίνει στο ξένο έμψυχο υλικό

Παναθηναϊκός: Στήριξη Πιτίνο στους ξένους

Ο Αμερικανός θεωρεί σπουδαίους τους Φριντέτ, Τζόνσον, Τόμας, ενώ ο Ράις έχει δείξει ότι αποτελεί εξαιρετικό «μπακ απ» του Καλάθη στο «1» και έτσι ουδείς τους αναμένεται να «πειραχτεί» από τον 68χρονο νέο προπονητή της ομάδας.

Από την άλλη, ο Ουάιλι ήρθε στην ομάδα με παρότρυνση του Πιτίνο, οπότε δύσκολα θα αλλάξει. Ερωτηματικό είναι βέβαια, ο Μπέντιλ. Ο Γκανέζος έχει το «πακέτο», για να βοηθήσει την ομάδα. Δεν έχει δείξει βέβαια, πολλά φέτος.

Από την άλλη, όμως, είναι ένας τίμιος και φιλότιμος παίκτης και δεν αποκλείεται να μείνει.

Οσο για τους Ελληνες εκεί ούτε λόγος να γίνεται. Ο Πιτίνο τους ξέρει από πέρσι, τους εμπιστεύεται, τους δούλεψε όσο κανένας στην περασμένη σεζόν και η δουλειά που έκανε φάνηκε. Ετσι άπαντες μένουν στις θέσεις τους.

Ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με την περσινή συνταγή

Οσον αφορά στο αγωνιστικό προφίλ, που ο Πιτίνο θέλει να έχει ο Παναθηναϊκός… Αυτό θα είναι το ίδιο με πέρσι. Πίεση, τρέξιμο, χτυπήματα στο ανοιχτό γήπεδο, deflections, αποστάσεις και γρήγορο μπάσκετ, με μαέστρο φυσικά τον αγαπημένο του, Νικ Καλάθη.

Από την άλλη θα δουλέψει και πάλι τους παίκτες για να καλύψει τις αδυναμίες τους. Το έκανε και πέρσι και… ανάστησε όλους του παίκτες του με κορυφαίο παράδειγμα αυτό των Παπαγιάννη και Τόμας.

Πιτίνο: Το πλάνο για τους συνεργάτες του

Όλα δείχνουν ότι ο Αμερικανός δεν θα «πειράξει» σε πρώτη φάση ούτε το τεχνικό τιμ. Για τον Γιώργο Βόβορα ούτε λόγος να γίνεται.

Ο Ελληνας κόουτς ήταν στο πλευρό του Πιτίνο και πέρσι. Φέτος έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά στο ματς με την Ζαλγκίρις και οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μια μεγάλη νίκη. Η διοίκηση είχε αποφασίσει να τον κάνει «μόνιμο προπονητή» της ομάδας φέτος.

Η συμφωνία με τον Πιτίνο το άλλαξε αυτό, αλλά ο Βόβορας δεν θα το κουνήσει από το ΟΑΚΑ και θα είναι το δεξί χέρι του Αμερικανού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΙΤΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

Στέφανος Σύριγγας

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση και μίλησε στους παίκτες

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση και μίλησε στους παίκτες

Λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για επαγγελματισμό, πειθαρχία και αντίδραση.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Αναλυτής λέει ότι αδικήθηκε ο ΠΑΟ στο πρώτο μέρος και ο Ολυμπιακός στο δεύτερο

Αναλυτής λέει ότι αδικήθηκε ο ΠΑΟ στο πρώτο μέρος και ο Ολυμπιακός στο δεύτερο

Ο Τοντ Γουόρνικ αναλύει τις φάσεις του ντέρμπι Παναθηναϊκός Ολυμπιακός και εξηγεί ότι τα λάθη μοιράστηκαν ανά ημίχρονο με διαφορετικό τρόπο.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός μπάσκετ: Όλα λάθος από τον Αταμάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Όλα λάθος από τον Αταμάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε απλώς από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Έχασε γιατί παρουσιάστηκε πνευματικά απροετοίμαστος, χωρίς καθαρό πλάνο και με σοβαρά λάθη από τον πάγκο. Ο Εργκίν Αταμάν την ευθύνη.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν άφησε τα 2,3 εκατ. του Χολμς στον πάγκο και ο Μιλουτίνοφ έκανε πάρτι

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν άφησε τα 2,3 εκατ. του Χολμς στον πάγκο και ο Μιλουτίνοφ έκανε πάρτι

Γιατί ο Ρισόν Χολμς έμεινε εκτός στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός; Η επιλογή Αταμάν, ο Μιλουτίνοφ και η αντίδραση του Αμερικανού σέντερ.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός μπάσκετ: Γιατί ο Αταμάν «χτύπησε» Χουάντσο – Μήτογλου και τι δείχνει για μεταγραφή στο «4»

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Γιατί ο Αταμάν «χτύπησε» Χουάντσο – Μήτογλου και τι δείχνει για μεταγραφή στο «4»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό δεν ήταν τυχαίες. Η δημόσια σύγκριση με τον Βεζένκοφ, η μηδενική παραγωγή των Χουάντσο και Μήτογλου και η αναφορά στο Final Four

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τα επόμενα ντέρμπι των «αιωνίων» – Οι ημερομηνίες

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τα επόμενα ντέρμπι των «αιωνίων» – Οι ημερομηνίες

Ο Ολυμπιακός πέρασε ξανά νικηφόρα από το ΟΑΚΑ, έκανε το 2/2 στα φετινά ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στα επόμενα μεγάλα ραντεβού των δύο «αιωνίων»

Μπάσκετ
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (3/1) : Το κόκκινο σερί στην Euroleague και μία κερδισμένη μάχη του Μπαρτζώκα κόντρα στον Αταμάν

Πρωτοσέλιδο Sportime (3/1) : Το κόκκινο σερί στην Euroleague και μία κερδισμένη μάχη του Μπαρτζώκα κόντρα στον Αταμάν

Ο Ολυμπιακός κέρδισε ξανά τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έφτασε τις 10 διαδοχικές νίκες απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό του στη Euroleague και έστειλε ακόμη ένα ξεκάθαρο μήνυμα κυριαρχίας

Πρωτοσέλιδο Sportime
Μπάσκετ: Πυρ και μανία ο Αταμάν: Επίθεση στους διαιτητές και αποθέωση Βεζένκοφ

Πυρ και μανία ο Αταμάν: Επίθεση στους διαιτητές και αποθέωση Βεζένκοφ

Ο Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκε έξαλλος με τη διαιτησία μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, όμως δεν δίστασε να αποθεώσει τον Σάσα Βεζένκοφ, αναγνωρίζοντας ανοιχτά ότι έκανε τη διαφορά στο παρκέ.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ολυμπιακός: Το ήθελε περισσότερο και άλωσε ξανά το ΟΑΚΑ (82-87) – 10 σερί επί του Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός: Το ήθελε περισσότερο και άλωσε ξανά το ΟΑΚΑ (82-87) – 10 σερί επί του Παναθηναϊκού

Με κορυφαίους Ντόρσεϊ, Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και συνέχισε το εντυπωσιακό σερί του στη Euroleague.

Μπάσκετ