Έχει «χτίσει» σερί ο Κολοβέτσιος
Οι συγκυρίες του έχουν δώσει την ευκαιρία να αυξήσει τις συμμετοχές του
Κολοβέτσιος: Εν αντιθέσει με τις προηγούμενες δύο σεζόν, όταν κατέγραψε 31 και 30 συμμετοχές αντίστοιχα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, εφέτος δεν συγκαταλέγεται στους βασικούς.
Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έκανε μία πολύ καλή προετοιμασία και σε συνδυασμό με την έλευση του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο 28χρονος αμυντικός δεν παίρνει συχνά θέση στο χορτάρι.
Βέβαια, οι συγκυρίες του έχουν δώσει την ευκαιρία να αυξήσει τις συμμετοχές του, δεδομένου ότι μεσολάβησε και ο επαναληπτικός με την Παναχαϊκή.
Από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου ο Δημήτρης Κολοβέτσιος είχε αγωνιστεί βασικός μόνο στο πρώτο ματς με την ομάδα της Πάτρας, όμως ακολούθησε η ρεβάνς του Κυπέλλου, ο αγώνας με τον Βόλο και τώρα θα παίξει κόντρα στη Λαμία.
Κολοβέτσιος: Οι εφετινές αναρτήσεις του στο Instagram
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Kolovetsios (@dkolovetsios) στις 16 Ιούλ, 2019 στις 11:31 πμ PDT
Μεγάλη βραδιά για την ομάδα μας...συγχαρητήρια σε όλους!
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Kolovetsios (@dkolovetsios) στις 10 Νοέ, 2019 στις 1:36 μμ PST
Συγχαρητήρια σε όλους για το νικηφόρο ξεκίνημα!☘️
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Kolovetsios (@dkolovetsios) στις 17 Ιούλ, 2019 στις 1:43 μμ PDT
Κάντε follow στο Sportime
Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook
Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram
