Sportime

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 4-0: Σόου στην Τούμπα με Ζίβκοβιτς και γκολ-ψαλίδι του Σορετίρε

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε 4-0 τον Λεβαδειακό στην Τούμπα με πρωταγωνιστή τον Ζίβκοβιτς και εντυπωσιακό γκολ με ανάποδο ψαλίδι από τον Σορετίρε.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
 Ο Σορετίρε πανηγυρίζει / Φωτογραφία: Intime
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε 4-0 του Λεβαδειακού στην Τούμπα, έχοντας τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς σε πρωταγωνιστικό ρόλο και παίρνοντας από νωρίς τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης.

Το σκορ άνοιξε στο 36' με τον εντυπωσιακότερο τρόπο. Ο Ζίβκοβιτς σήκωσε την μπάλα στην περιοχή και ο Σόλα Σορετίρε με ανάποδο ψαλίδι έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σέρβος δημιούργησε ξανά, στρώνοντας στον Δημήτρη Πέλκα για το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος. Στο 72' ο Ανέστης Μύθου έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με αριστερό πλασέ πέτυχε το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 89' ο Ζίβκοβιτς από το σημείο του πέναλτι, ολοκληρώνοντας μία βραδιά στην οποία είχε συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα γκολ του ΠΑΟΚ.

Φόρτωση ψηφοφορίας…

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα