ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Τζοβάρας δεν πήγε μόνος του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Τζοβάρας τα… θαλάσσωσε στο Άρης-Παναθηναϊκός αλλά η ουσιαστική ευθύνη πέφτει σε αυτούς που τον όρισαν σύμφωνα με την στήλη «Το Κοράκι» του Sportime
Ο Τζοβάρας δεν πήγε μόνος του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο διαιτητής Τζοβάρας τα έκανε… μαντάρα στο Άρης- Παναθηναϊκός αλλά δεν πρέπει να πέσει η ευθύνη αποκλειστικά πάνω του. Άλλωστε δεν πήγε μόνος του να σφυρίξει το παιχνίδι της αγωνιστικής…

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Νίκος Μαρκάτος στη στήλη «Το Κοράκι» της έντυπης έκδοσης του Sportime, το μεγάλο μερίδιο της ευθύνης πέφτει πάνω στους Περέιρα και Μάριν, που τον όρισαν στο συγκεκριμένο ματς.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Γιατί δεν βάζουν διεθνείς σε τέτοια ματς;». Φωνάζουν τώρα κι αναρωτιούνται. Καλημέρα, λέω εγώ, πρωινό πήρατε;

Αρης – ΠΑΟΚ ένας Ιταλός, ΑΕΚ – Αρης ο Τζήλος, Αρης – Ολυμπιακός ο Σιδηρόπουλος! Ενας ξένος, ένας διεθνής κι ένας που θα γίνει διεθνής σε 28 μέρες!

Στο Αρης – Παναθηναϊκός κάποιος… Τζοβάρας (φωτό). Ούτε διεθνής, ούτε προσεχώς διεθνής, ούτε καν έμπειρος. Ο Φθιωτός ανέβηκε πρόπερσι το καλοκαίρι στη Σούπερ Λιγκ. Πέρσι σφύριξε 13 παιχνίδια. Φέτος, στη 2η του χρονιά οι ΚΕΔίτες, Περέιρα και Μάριν είδαν «όνειρο» και τον έστειλαν στο «Βικελίδης». Το αποτέλεσμα; Ενα πέναλτι «εφεύρεση» κι ένα που δίνεται και δεν δίνεται. Από το βράδυ της Κυριακής κρεμασμένος στα… μανταλάκια.

Το αν είναι καλός ή κακός ρέφερι… κολοκυθόπιτα. Κατ’ εμέ, μέτριος κι ανέτοιμος για τέτοια παιχνίδια. Εκτέθηκε και εξέθεσε και την ΚΕΔ που τον όρισε. Γιατί όμως;

Γιατί ο Πορτογάλος και ο Ισπανός έκαναν μια τόσο άστοχη επιλογή; Γιατί δεν επέλεξαν έναν διεθνή ή κάποιον με περισσότερα «ένσημα» στη Σούπερ Λιγκ. Απλό αναγνώστη. Πως θα τεκμηριώσουν την… εμμονή τους με τους ξένους ρέφερι.

Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους η Ελληνική διαιτησία. Το καλοκαίρι θα αποχωρήσουν και θα αφήσουν πίσω αποκαΐδια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι ο διαιτητής, αλλά η καχυποψία με την οποία αντιμετωπίζεται. Οχι; Μήπως να θυμίσω τον Ιταλό που στο Αρης – ΠΑΟΚ έδωσε δύο -και όχι ένα- ανύπαρκτα πέναλτι; Τότε δεν άνοιξε μύτη. Τώρα φωνάζουν και οι… μουγγοί!

Υ.Γ.: Μέτριος είπαμε είναι. Οχι ηλίθιος. Οταν πας για χειρουργείο δεν παίρνεις μπαλτά, αλλά νυστέρι. Σοβαρό το λάθος του, αλλά όχι δόλιο. Οταν έχεις πρόθεση να αδικήσεις δεν το κάνεις έτσι. Δεν «καρφώνεσαι».

Αυτά και πολλά περισσότερα παρασκήνια από τη διαιτησία μπορείτε να βρείτε στην στήλη «Το Κοράκι» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

Ο Χάβος και τα ακριβά γούστα του

Παναθηναϊκός: Η περίπτωση που παλεύουν Νταμπίζας – Δώνης

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠαραFootball: Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ, φέρεται να αγοράζει το πολυτελές σπίτι όπου έμεναν ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα, αξίας 11 εκατ. ευρώ

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι σκέφτονται για τον Λαφόν στον Παναθηναϊκό, τι γίνεται με Γιαζίτσι και Λόβρεν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Ξανά αποκαλύψεις από τη στήλη των Παρασκηνίων του Sportime.

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Πλούσιο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο στη στήλη της e-sportime...

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Οι οπαδοί της Βίλνιους ζήτησαν την απόλυση του προπονητή της ομάδας τους, πετώντας βαλίτσες στο γήπεδο…

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Ντιόγκο Νασιμέντο, Μαρίνος Ουζουνίδης και Ρομπέρτο Περέιρα σε πρώτο πλάνο.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Ο Κάι Χάφερτς δεν θυμίζει σε τίποτα τον «λεπτεπίλεπτο» παίκτη που ήρθε από τη Λεβερκούζεν. Στην Άρσεναλ,έβαλε μυϊκή μάζα και πλέον θυμίζει σέντερ φορ έτοιμο για... μάχες Premier League.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Ήταν 11 Ιουλίου 1988 όταν ο Μάκης Ψωμιάδης, χωρίς αντίπαλο και με μοναδικό ψηφοδέλτιο, εκλέχθηκε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα παρασκήνια του Sportime με ειδήσεις για Βιτόρια, Τζολάκη, Γαλανόπουλο και όχι μόνο!

Ποδόσφαιρο