Super League: Οι αλλαγές του… αφεντικού στο ημίχρονο!
Χωρίς αλλαγές στην 11άδα ήθελε να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής, αλλά η παρέμβαση του ιδιοκτήτη διαφοροποίησε τα πλάνα του!
Είθισται οι προπονητές να είναι εκείνοι που αποφασίζουν για το ποιοι θα ξεκινήσουν, ποιοι θα βγουν και ποιοι θα μπουν σε ένα ματς. Όχι πάντα όμως!
Εντάξει δεν πέφτουμε κι από τα σύννεφα! Συμβαίνει γενικώς. Όχι παντού, αλλά σε κάποια κλαμπ, γίνεται κατά κόρον. Και όχι στο… γ’ τοπικό. Σε ομάδα Super League και σε ματς πρωταθλήματος με εξαιρετικά μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, φαινομενικά τουλάχιστον και για τους δύο! Και για να δώσουμε και ένα extra tip, θα μετέχει στα play out.
Έγινε και σε σχετικά πρόσφατο παιχνίδι της εκτός έδρας. Στην ανάπαυλα της εν λόγω αναμέτρησης ο προπονητής έδωσε κανονικά τις οδηγίες του, στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές του. Στους 11 που ξεκίνησαν, αφού δεν υπήρξε καμία πρόθεση να προχωρήσει σε κάποια διορθωτική κίνηση στην 11άδα.
Έτσι βγήκε και η ομάδα για να αρχίσει το δεύτερο 45λεπτο, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν. Προέκυψε… άνωθεν παρέμβαση και ο κόουτς προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους και ενώ άπαντες είχαν ενημερωθεί, συμπεριλαμβανομένου και του 4ου ότι δεν υπάρχει αλλαγή για καμία από τις δύο ομάδες!
Η αλλαγή εννοείται πως έγινε και για να μην χρειαστεί να γίνει και νέα παρέμβαση, το… αφεντικό έδωσε χαρτάκι στον προπονητή και για την επόμενη αλλαγή, την οποία έκανε (πολύ) λίγο αργότερα.
Ο πληρώνων έχει πάντα δίκιο, που λένε! Ο συγκεκριμένος δεν... σηκώνει και πολλά - πολλά!
