Sportime

Πινγκ πονγκ: Αποκλείστηκε και ο Γκιώνης

Ο Κινέζος Λιανγκ σταμάτησε την πορεία του Έλληνα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Πινγκ πονγκ: Αποκλείστηκε και ο Γκιώνης
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τέλος η παρουσία των Ελλήνων αθλητών στο απλό του παγκοσμίου πρωταθλήματος του πινγκ πονγκ, με τον αποκλεισμό του Παναγιώτη Γκιώνη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ήταν το αουτσάιντερ απέναντι στον Κινέζο Ζινκούν Λιανγκ και ηττήθηκε στην φάση των «32», με 4-1 σετ.

Αν και ισοφάρισε σε 1-1, δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη και έτσι έμεινε εκτός συνέχειας, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του πινγκ πονγκ. Αυτή ήταν και η τελευταία ελληνική παρουσία στην διοργάνωση που διεξάγεται στην Βουδαπέστη, καθώς το υπόλοιπο γκρουπ της Εθνικής ομάδας, είχε αποκλειστεί πρόωρα.

Ο Γκιώνηςπάντως είχε μια καλή πορεία και έφτασε ως τους «32» του κόσμου, όπου αποκλείστηκε από το Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης

Τα σετ: 2-11, 11-9, 7-11, 9-11, 4-11.

Επίσης σε κατηγορίες: Άλλα Αθλήματα Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα