Sportime

ΑΕΚ: Έκανε πίσω και ο Ριμπάλτα

Εξάντλησε τα περιθώρια για να μείνει στην ΑΕΚ, αλλά αντιλήφθηκε και ο Ριμπάλτα ότι δεν τραβούσε άλλο.

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
Εξάντλησε τα περιθώρια για να μείνει στην ΑΕΚ, αλλά αντιλήφθηκε και ο Ριμπάλτα ότι δεν τραβούσε άλλο.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Είναι λογικό σε μεγάλο βαθμό για τον Χαβιέ Ριμπάλτα να προσπαθεί να προστατέψει κατά κάποιο τρόπο τις δικές του επιλογές. Εδώ που τα λέμε είναι ήττα για έναν τεχνικό διευθυντή να επιλέγει έναν ποδοσφαιριστή πληρώνοντας ένα πολύ μεγάλο ποσό και ένα χρόνο αργότερα ο παίκτης να φεύγει με τη στάμπα της «άστοχης» μεταγραφής.

Ο Πένραϊς δεν είναι ακριβώς...αποτυχημένος αλλά και πετυχημένη η πορεία του στην ΑΕΚ δεν ήταν σε καμία περίπτωση. Δεν δικαιολόγησε το θόρυβο που έγινε και τα χρήματα που δόθηκαν. Ο Μάρκο Νίκολιτς επέμενε ουσιαστικά από τον περασμένο Γενάρη πως η ΑΕΚ χρειάζεται αριστερό μπακ. Δεν πήρε. Ούτε τότε, ούτε και στην προετοιμασία.

Στην πραγματικότητα ο Ριμπάλτα εξάντλησε τα περιθώρια για να μείνει ο Σκωτσέζος και να προσφέρει όμως από ένα σημείο και έπειτα αντιλήφθηκε και αυτός πως είναι μάταιο να περιμένει κάτι παραπάνω από έναν παίκτη που έτσι κι αλλιώς είχε κατά νου να αποχωρήσει. Κάπως έτσι κατέληξε στην οριστική συμφωνία με τη Ρέιντζερς.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: ΑΕΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα