ΑΕΛ Νοvibet: Το πέναλτι στις Σέρρες «σωσίβιο» για τα λάθη της διοίκησης!
Το πέναλτι στις Σέρρες που προσπαθεί να μετατρέψει σε σωσίβιο η διοίκηση της ΑΕΛ.
Αν τελικά η ΑΕΛ υποβιβαστεί, δεν θα φταίει το πέναλτι που καταλογίστηκε στις Σέρρες. Πολλά τα λάθη που έγιναν στους βυσσινί. Μόνο οι… τέσσερις προπονητές που πέρασαν φέτος από τον πάγκο των θεσσαλών, αρκεί ως επιχείρημα.
Μία στιγμή μπορεί να κρίνει πολλά. Σε πολλά επίπεδα κιόλας. Ο διαιτητής Φωτιάς για παράδειγμα με την απόφαση του να μείνει στο πέναλτι που σφύριξε εξαρχής υπέρ του Πανσερραϊκού κόντρα στην ΑΕΛ, παρότι ο VAR είχε διαφορετική άποψη, έδωσε τη δυνατότητα στους Σερραίους να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό με τη Λάρισα να χάνει δύο που πιθανώς να της στοιχίσουν την κατηγορία.
Όμως άθελα του ο Φωτιάς λύτρωσε κατά κάποιο τρόπο και τον Αχιλλέα Νταβέλη. Μέχρι πρότινος η κατάσταση στη Λάρισα έμοιαζε τεταμένη με τον κόσμο να είναι στα κάγκελα και στην κόντρα με τον ιδιοκτήτη. Το κλίμα ήταν γενικά βαρύ.
Μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό όμως η ΑΕΛ ανέβασε τους τόνους και επί της ουσίας ρίχνοντας το… ανάθεμα σε ενδεχόμενο υποβιβασμό στη διαιτησία και στις «μεγάλες δυνάμεις» που κυνηγούν την ΑΕΛ, επειδή πήρε καλά αποτελέσματα κόντρα στους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οι φίλαθλοι της Λάρισας αποθέωσαν τους παίκτες όταν επέστρεψαν από τον αγώνα των Σερρών και γενικά ξεχάστηκαν τα περισσότερα που αφορούσαν τη διοίκηση που έχει κάνει πάντως μεγάλα λάθη για να φτάσει να παλεύει τώρα για την παραμονή της η ομάδα.
Διαβάστε επίσης
Άρης: Οι τέσσερις Έλληνες που τελειώνουν!
Καλαμάτα: Τα γήπεδα που εξετάζονται ως έδρα της Μαύρης Θύελλας στη Super League!
