Sportime

Από τη μύγα... ξύγκι βγάζει ο Ολυμπιακός

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Ολυμπιακός θα προσθέσει ακόμη μία επιτυχημένη πώληση στη λίστα του.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Δεν άντεξε και ο Κώστας Νικολακόπουλος και τα… έψαλλε στον Ζουλιάν Μπιανκόν για όσα δεν έκανε στο Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Από εκεί που πριν λίγους μήνες θεωρούνταν μια αξιόπιστη λύση βάθους στο ρόστερ, ο Ζουλιάν Μπιανκόν εξελίσσεται σε μία ακόμη περίπτωση παίκτη που μπορεί να αποφέρει σημαντικά έσοδα στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, η Λανς έχει βάλει ψηλά στη λίστα της τον Γάλλο στόπερ και ήδη έκανε την πρώτη της κίνηση προς τους Πειραιώτες. Η αρχική πρόταση, που έφτανε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από τους «ερυθρόλευκους».

Ο λόγος είναι απλός. Στο λιμάνι κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή σε επίπεδα κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ, θεωρώντας ότι η αξία του έχει αυξηθεί σημαντικά μέσα από τις εμφανίσεις του και τη συνολική του παρουσία στην ομάδα.

Οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι η Λανς επέστρεψε με βελτιωμένη πρόταση και οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον πιο κοντά σε συμφωνία. Ωστόσο η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη, καθώς απομένει το τελικό «ναι» από το νέο τεχνικό επιτελείο της γαλλικής ομάδας.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Ολυμπιακός θα προσθέσει ακόμη μία επιτυχημένη πώληση στη λίστα του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Τρελά τα λεφτά για τον Κοστίνια

Ολυμπιακός: Ο Μαφέο έρχεται για υπογραφές και αλλάζει το πλάνο στα δεξιά

Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα