Άρης: Δεν θα «χωράει» ο Γαλανόπουλος
Kανονικά στην προετοιμασία ο Έλληνας μέσος, αλλά δύσκολα θα χωρέσει στο ρόστερ του Άρη.
Μπόλικες θα είναι και αυτό το καλοκαίρι, οι μεταγραφές που θα κάνει ο Άρης. Τη δεδομένη χρονική στιγμή το μεγάλο πρόβλημα εμφανίζεται στην άμυνα. Εκεί που οι κιτρινόμαυροι ψάχνουν τα… πάντα. Τερματοφύλακα, δύο στόπερ, αριστερό και δεξί μπακ.
Στη μεσαία γραμμή υπάρχουν επιλογές. Χόγκλα, Μπασίρου νεοαποκτηθέντας, Γένσεν, Ράτσιτς και Γαλανόπουλος και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί κι άλλος. Σε μια τέτοια συνθήκη ο Γαλανόπουλος που μετέχει κανονικά στην προετοιμασία δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ του Άρη.
Έχει μεν συμβόλαιο, ωστόσο η πρώτη του σεζόν στο «Βικελίδης» λόγω και των τραυματισμών του, δεν ήταν καλή.
Το αν θα κληθεί να κάνει κουβέντα για να το λύσει ή θα ψαχτεί να βρει ομάδα για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, θα φανεί στη διάρκεια του καλοκαιριού. Στον Άρη πάντως δύσκολα θα έχει αυτό που θέλει.
