ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: «Κλείνει» το άλλοτε wonderkid της Κροατίας, Αλέν Χαλίλοβιτς!

Δεύτερη προσθήκη μετά τον Λούκας Ρουπ, ο Αλέν Χαλίλοβιτς! Το μαγικό ξεκίνημα στο Ζάγκρεμπ, η Μπάρτσα, το Europa League με τη Μίλαν και οι δανεισμοί!
Άρης: «Κλείνει» το άλλοτε wonderkid της Κροατίας, Αλέν Χαλίλοβιτς!

Συμφώνησε με τον Κροάτη Αλέν Χαλίλοβιτς ο Άρης. Η Μπαρτσελόνα, η La Liga, oι συμμετοχές στο Europa League με την Μίλαν, το πέρασμα από την Championship και η επιστροφή στα πάτρια!

Μετά τον Λούκας Ρουπ, ο Άρης φέρνει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή για να ενταχθεί στο ρόστερ του, ο οποίος προορίζεται να γεμίσει το κενό στα εξτρέμ, μετά την πώληση του Μαντσίνι ,την αποχώρηση Ροντρίγκεζ και την επικείμενη του Ζερβίνιο.

Όπως αποκάλυψε το Sportime, o Θόδωρος Καρυπίδης είναι σε προχωρημένες επαφές με δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας εξ αυτών είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Αλέν Χαλίλοβιτς. Ένα wonder kid, ο «Μέσι της Κροατίας» όπως τον απεκάλεσαν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες.

Ο 26άχρονος εξτρέμ που αγωνίζεται και ως 10άρι, αναμένεται τις προσεχείς μέρες στη Θεσσαλονικη, για ιατρικά, υπογραφές και ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Άρης.

Τελευταίος του σταθμός – σύντομος – η Ριέκα με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά το έλυσε.

Αρκετά ενδιαφέρον το βιογραφικό του Κροάτη, ο οποίος σε ηλικία 18 χρονών μετακομισε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Β’ ομαδα της Μπαρτσελόνα. Αν και η Τότεναμ βρέθηκε μια ανάσα από την αποκτηση του, ο… πατέρας του τον έστειλε στην Βαρκελώνη!

Δύο χρόνια πριν (2012) στα 16 του χρόνια, γίνεται ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ο νεαρότερος σκόρερ της ιστορίας της. Τον επόμενο μήνα κανει ντεμπούτο στο Champions League κόντρα στην Παρί Σ. Ζερμέν και στην Εθνική Κροατίας σε ένα φιλικό με την Πορτογαλία!

Το καλοκαίρι του 2015, παραχωρήθηκε δανεικός στην Σπόρτινγκ Χιχόν για να μετακομίσει μετα από ένα χρόνο στην Μπουντεσλίγκα και στο Αμβούργο. Δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στην 11άδα και μετά από έξι μήνες επέστρεψε στην La Liga και στην Λας Πάλμας ως δανεικός.

Το καλοκαίρι του 2018 πήγε στη Μίλαν με την οποία αγωνίστηκε τρεις φορές σε παιχνίδια για το Εuropa League αλλά σε κανένα για τη Serie A. Η τελευταία του ήταν τον Δεκέμβριο του 2018, στην ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», έχοντας περάσει ως αλλαγή στο 85′

Kαι στο Μιλάνο η θητεία του ήταν σύντομη, αφού οι ροσονέρι τον παραχωρησαν με τη σειρά τους δανεικό αρχικά στην Σταντάρ Λιέγης και εν συνεχεία στην Χέρενφεν.

Τον Νοέμβριο του 2020 μετακομίζει στην Αγγλία και στην Championship. Αγωνίστηκε για μερικούς μήνες στην Μπέρμιγχαμ και μετά στην Ρέντινγκ, για να επιστρέψει τον περασμένο Ιούλιο στην πατρίδα του και στην Ριέκα.

Πλούσιο βιογραφικό, αλλά χωρίς την καριέρα που περιμέναν πολλοί. Τα τελευταία 7,5 χρόνια έχει αλλάξει 9 ομάδες!

Αθροιστικά, μετράει 74 συμμετοχές στη La Liga (5 γκολ, 9 ασίστ), 29 στη La Liga 2 (4 γκολ, μια ασίστ), 6 στην Μπουντεσλίγκα, 28 στην Championship (2 γκολ, 2 ασίστ), 17 στην Α’ Ολλανδίας (1 γκολ, 3 ασίστ).

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Ακαδημίες : Το ανησυχητικό μοτίβο και ο Τοπολιάτης που θέλει υποστήριξη

Ολυμπιακός – Ακαδημίες : Το ανησυχητικό μοτίβο και ο Τοπολιάτης που θέλει υποστήριξη

Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε υψηλό πόστο στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αλλά για την ώρα το δείγμα είναι ανησυχητικό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: Διπλό με Ουκάκι κόντρα στη ροή

Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: Διπλό με Ουκάκι κόντρα στη ροή

Ο Ουκάκι έκρινε το ματς στο 73ο λεπτό και ο Ατρόμητος έφυγε με πολύτιμους βαθμούς από την Κηφισιά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ανάρτηση της 19ης Μαΐου και το τέλος του Ακαϊντίν στην Ελλάδα πριν από ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Η ανάρτηση της 19ης Μαΐου και το τέλος του Ακαϊντίν στην Ελλάδα πριν από ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν αποκάλυψε τι συνέβη μετά την ανάρτησή του για τον Κεμάλ Ατατούρκ στις 19 Μαΐου και πώς έμεινε εκτός αγώνα και ομάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν του βγαίνει στη Σπόρτινγκ του Φώτη Ιωαννίδη

Δεν του βγαίνει στη Σπόρτινγκ του Φώτη Ιωαννίδη

Δύσκολη προσαρμογή για τον Έλληνα φορ στην Πορτογαλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα 40 εκατ. ευρώ του Μαρινάκη στη Ρίο Άβε έως το 2030

Τα 40 εκατ. ευρώ του Μαρινάκη στη Ρίο Άβε έως το 2030

Η Ρίο Άβε μπαίνει σε τροχιά μεγάλης ανάπτυξης με επενδυτικό πλάνο 40 εκατ. ευρώ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που αλλάζει τα δεδομένα στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με Γιάγκουσιτς η αποστολή του Μπενίτεθ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με Γιάγκουσιτς η αποστολή του Μπενίτεθ

Ο Ράφα Μπενίτεθ συμπεριέλαβε τον Γιάγκουσιτς στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αστέρας AKTOR – Βόλος 2-0: Ο Μπαρτόλο υπέγραψε τη νίκη

Αστέρας AKTOR – Βόλος 2-0: Ο Μπαρτόλο υπέγραψε τη νίκη

Δύο γκολ του Μπαρτόλο στο δεύτερο ημίχρονο έκριναν το Αστέρας AKTOR - Βόλος 2-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κατηγορούσαν οι δημοσιογράφοι στην Πορτογαλία τον Ολυμπιακό χωρίς να ξέρουν τα δεδομένα των μεταγραφών

Κατηγορούσαν οι δημοσιογράφοι στην Πορτογαλία τον Ολυμπιακό χωρίς να ξέρουν τα δεδομένα των μεταγραφών

Γκρίνια έβγαλαν δημοσιογράφοι και ΜΜΕ στην Πορτογαλία για τις μεταγραφές του Αντρέ Λουίζ και του Κλέιτον στον Ολυμπιακό, όμως δεν τα είπαν όλα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο απίθανος Ποντένσε «έφαγε» τον Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο απίθανος Ποντένσε «έφαγε» τον Αντρέ Λουίζ

Ο Αντρέ Λουίζ μία εβδομάδα μετά είναι εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον αγώνα της... χρονιάς του ελληνικού πρωταθλήματος, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο