Άρης: Τα «γκάζια» Ρέγες και το «παράθυρο» μεταγραφής!
Ανώμαλη προσγείωση στην Allwyn Arena. Η ομιλία Ρέγες και οι σκέψεις για αλλαγή στον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Βαριά ήττα για τον Άρη από την ΑΕΚ. Το 5-0 δεν χωνεύεται εύκολα και… καμπανάκια πριν το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Προβληματισμός στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, αν και τα 3 από τα πέντε γκολ, ήρθαν από προσωπικά λάθη. Με τον Χόγκλα να χρεώνεται τα δύο.
Στο Ρύσιο ο Ρούμπεν Ρέγες πριν την προπόνηση, με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή να θέτει προ των ευθυνών τους, τους ποδοσφαιριστές.
«Είναι ανεπίτρεπτο να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα. Η εμφάνιση ήταν απαράδεκτη και δεν μπορώ να βρω κάποια εξήγηση. Χαλάσαμε την καλή εικόνα που δημιουργήσαμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές και πικράναμε τον κόσμο μας. Δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό που έγινε χθες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μία κακή παρένθεση που θα μας γίνει μάθημα. Έχετε υποχρέωση να επανορθώσετε και να βγάλετε άμεσα αντίδραση», ήταν τα λόγια του Ρέγες.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει προκληθεί… πανικός από την βαριά ήττα, στον Άρη πλέον σκέφτονται πιο ζεστά να γίνει τουλάχιστον μια ακόμα προσθήκη. Μέχρι πρότινος, το παράθυρο παρέμενε ανοιχτό, αλλά μόνο στην περίπτωση που εμφανιζόταν κάτι εξαιρετικό, θα έκανε κι άλλη μεταγραφή.
Πλέον, ίσως διαφοροποιηθεί λίγο το πλάνο και ο Άρης ψάξει πιο ζεστά για μια ακόμα προσθήκη στο ρόστερ του. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαραίτητα θα αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός πάντως.
