Sportime

Άρης: «Χτυπάει» παίκτη από το γραφείο που έχει τον Γιαμάλ!

Ο Άρης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον μάνατζερ, εκτός των πολλών άλλων, του Λαμίν Γιαμάλ, Ζόρζε Μέντες!

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Άρης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον μάνατζερ, εκτός των πολλών άλλων, του Λαμίν Γιαμάλ, Ζόρζε Μέντες!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τα είπαμε – τα γράψαμε. Ο Άρης πάει για διψήφιο αριθμό μεταγραφών, αλλά κάποιες εξ αυτών, αν κάτσουν, θα είναι υπερβάσεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με ένα από τα μεγαλύτερα μανατζερικά γραφεία του πλανήτη. Την gestifute, του Zόρζε Μέντες. Πελάτης του Πορτογάλου ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα του κόσμου, ο Λαμίν Γιαμάλ, με χρηματιστηριακή αξία 200 εκ. ευρώ. Στο ίδιο γραφείο και οι Βιτίνια, Ζοάο Νέβες (140 εκ. ευρώ) της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν μιλήσει με τον διάσημο Πορτογάλο μάνατζερ για 1-2 περιπτώσεις που ενδιαφέρουν. Προφανώς και μόνο εύκολες δεν είναι, αλλά είπαμε. Θα γίνουν και κάποιες υπερβάσεις. Όπως κάθε χρόνο άλλωστε.

Φόρτωση ψηφοφορίας…

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα