ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-2: Έπαθε κι έμαθε! Διπλό Ευρώπης στη Τρίπολη!

Το πάθημα έγινε μάθημα. Ο Άρης προηγήθηκε ξάνα κόντρα στον Αστέρα, αλλά αυτή τη φορά ήταν σοβαρός και πήρε εύκολα το τρίποντο.
Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-2: Έπαθε κι έμαθε! Διπλό Ευρώπης στη Τρίπολη!

Αστέρας ΤρίποληςΆρης 0-2: «Καθάρισαν» της αμύνης τα παιδιά. Ασίστ Μεντίλ και Σιφουέντες, γκολ Μπράμπετς και Σαβέριο για το ξεκίνημα με το δεξί των κίτρινων στα play off για τις θέσεις 5-8.

Η τρίτη φορά που προηγήθηκε φέτος ο Άρης κόντρα στον Αστέρα ήταν και η πρώτη που κατάφερε να πάρει το μάξιμουμ απέναντι στους Αρκάδες που όπως και ο ΟΦΗ νωρίτερα κόντρα στον Ατρόμητο, είχαν στο μυαλό τους και τη μεταξύ τους ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδας. Στο 11 εναντίον 11, ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος από τους γηπεδούχους, βρήκε δίχτυα με Μπράμπετς και Σαβέριο, αλλά μετά την αποβολή του Έντερ η εικόνα του προβλημάτισε τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Σαφώς καλύτερος ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο. Απείλησε ουκ ολίγες φορές, σκόραρε και θα μπορούσε να πάει με μεγαλύτερο άνοιγμα στο σκορ στα αποδυτήρια το ημίχρονο.  Εξαιρετικός Μεντίλ, σκόρερ ο Μπράμπετς για το 0-1 των κιτρίνων στα πρώτα 45 λεπτά στο «Κολοκοτρώνης».

Οι Θεσσαλονικείς παρά τα προβλήματα που είχαν στην μεσαία γραμμή, είχαν ευκαιρίες κυρίως με τον Νταρίντα που θα μπορούσε να κάνει γκολ την μια από τις τρεις τελικές του. Ειδικά εκείνη του 42ου λεπτού.  Το γκολ ήρθε στο 37′ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μεντίλ και πάσα πάρε – βάλε στον Μπράμπετς για το προβάδισμα της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι Αρκάδες που κάπου το χάλαγαν στην τελική προσπάθεια, σκόραραν με τον Καλτσά λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, αλλά ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ όχι του σκόρερ, αλλά του Γκαρθία που έβγαλε τη σέντρα.

2-0 ο Σαβέριο με 10 ο Άστέρας!

Κάτι σαν…. πάρε – βάλε ήταν και η ασίστ του Σιφουέντες στον Σαβέριο στο 58′ με τον ανενόχλητο εξτρέμ από το Εκουαδόρ με ωραίο πλασέ να στέλνει τη μπάλα στην γωνία του Παπαδόπουλου για το 0-2 του Αρη! Λίγα λεπτά αργότερα το ματς ουσιαστικά τελειώνει, αφού μετά την αψυχολόγητη ενέργεια του Έντερ να κλωτσήσει τον Μόντσου, ο Αστέρας μένει και με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο. Ο βραζιλιάνος χάνει τη ρεβάνς κυπέλλου με τον ΟΦΗ, ενώ λόγω τιμωρίας είχε χάσει και τον πρώτο ημιτελικό!

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, ο Άρης αν και όλα υπέρ του, κλείστηκε στο δικό του μισό γήπεδο, ο Αστέρας πίεσε έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα, να βρει ένα γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-2

Σκόρερ: 37′ Mπράμπετς, 58′ Σαβέριο

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (81′ Άλχο), Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Άλβαρες, Μούμο, Έντερ, Αλάγκμπε (46′ Γιαμπλόνσκι), Καλτσάς (70′ Μπαρτόλο), Γκιοακίνι (70′ Μακέντα), Χατζηγιοβάνης (46′ Ρεγκίς).

Άρης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μεντίλ (76′ Μοντόγια), Μάγιο, Σιφουέντες, Μόντσου, Νταρίντα (77′ Πάρντο), Σαβέριο (89′ Ντιαντί), Σπίκιτς (77′ Ντούντου), Μορόν (89′ Κουάισον).

ΔΩΡΟ 200 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Ο Ριμπάλτα δεν πάει για παίκτη σε αυτήν τη θέση

ΑΕΚ: Ο Ριμπάλτα δεν πάει για παίκτη σε αυτήν τη θέση

Η ΑΕΚ ψάχνει παίκτες σε αρκετές θέσεις αλλά αυτή δεν είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή μια από αυτές που θα τσεκάρει

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: Δεν άρεσε στον Ολυμπιακό αυτό που έκανε ο Κάρμο

Δεν άρεσε στον Ολυμπιακό αυτό που έκανε ο Κάρμο

Η αναποφασιστικότητα του Ντάβιντ Κάρμο για το αν θέλει να μείνει ή όχι στον Ολυμπιακό δεν άρεσε καθόλου…

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Ολυμπιακός επενδύει σε νέο διαμάντι

Ο Ολυμπιακός επενδύει σε νέο διαμάντι

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη αποστείλει επίσημο ερώτημα για την αξία του πριν εκτοξευτεί η τιμή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Τι είχε γίνει όταν οπαδός του ΟΦΗ πήρε τον Τσουκαλά 13 φορές!

Τι είχε γίνει όταν οπαδός του ΟΦΗ πήρε τον Τσουκαλά 13 φορές!

Οπαδός του ΟΦΗ είχε βγάλει... εκτός εαυτού τον Τάκη και τον Άκη στην εκπομπή «Άντε γεια».

Ποδόσφαιρο
Έλληνες του εξωτερικού: Μπάμπης Λυκογιάννης: Έγραψε ιστορία!

Μπάμπης Λυκογιάννης: Έγραψε ιστορία!

Η Μπολόνια κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας για πρώτη φορά μετά το 1974 και ο Μπάμπης Λυκογιάννης είναι πλέον μέρος της ιστορίας της, γράφοντας τη δική του ξεχωριστή σελίδα στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Έλληνες του εξωτερικού
World Football: Γιατί η Ουρουγουάη φοράει τέσσερα αστέρια στη φανέλα της; – Δεν είναι όλα Μουντιάλ

Γιατί η Ουρουγουάη φοράει τέσσερα αστέρια στη φανέλα της; – Δεν είναι όλα Μουντιάλ

Όχι, δεν έχει τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα. Κι όμως, η FIFA της το επέτρεψε. Γιατί η Ουρουγουάη συνεχίζει να φορά τέσσερα αστέρια στη φανέλα της;

World Football
Ποδόσφαιρο: Ξέρεις πόσα απίθανα έγιναν στο ποδόσφαιρο το 2004; – Δεν είναι μόνο το Euro της Ελλάδας!

Ξέρεις πόσα απίθανα έγιναν στο ποδόσφαιρο το 2004; – Δεν είναι μόνο το Euro της Ελλάδας!

Το θυμάσαι; Ήσουν καν εκεί; Το 2004 δεν ήταν απλώς μια χρονιά – ήταν το πιο «κουφό» ποδοσφαιρικό έτος που ζήσαμε ποτέ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτός θα είναι προπονητής στον Ολυμπιακό Β’

Αυτός θα είναι προπονητής στον Ολυμπιακό Β’

Ο κύβος ερρίφθη για τον προπονητή στον Ολυμπιακό Β’ που επανέρχεται τη νέα σεζόν στην Ολυμπιακή καθημερινότητα…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Ο Καρυπίδης παίρνει τέτοια ρίσκα!

Άρης: Ο Καρυπίδης παίρνει τέτοια ρίσκα!

Η ιστορία με τον Μάγκνουσον και τα ρίσκα που έχει πάρει πολλές φορές ο Καρυπίδης με ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν σοβαρούς τραυματισμούς.

Ποδόσφαιρο