ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 0-1: Δεν έχουν «πέσει» ακόμα οι Βοιωτοί, δεν έχουν σωθεί οι Αρκάδες!

Παραμένει τελευταίος ο Λεβαδειακός, αλλά στο -2 πλέον από την παραμονή μετά το διπλό στη Τρίπολη!
Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 0-1: Δεν έχουν «πέσει» ακόμα οι Βοιωτοί, δεν έχουν σωθεί οι Αρκάδες!

Αστέρας ΤρίποληςΛεβαδειακός 0-1: Πρώτο γκολ του Γιαννιώτα, πρώτη εκτός έδρας νίκη και στο -2 πλέον από την παραμονή οι Βοιωτοί!

Ο Λεβαδειακός, όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του στα πλέι οφ, προηγήθηκε και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά στο «Κολοκοτρώνης» διατήρησε μέχρι τέλους το προβάδισμα (0-1). Πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη για τους Βοιωτούς που μάζεψαν στους δύο βαθμούς την απόσταση από την 12η θέση που δίνει παραμονή στην κατηγορία. Δεύτερη διαδοχική ήττα για τους Αρκάδες που ακομα δεν έχουν εξασφαλίσει την σωτηρία τους! Η ομιλία Μποροβήλου μετά το ματς στη Νίκαια, δεν άλλαξε πολλά στους «κιτρινομπλέ»!

Δυνατό ξεκίνημα στο ματς, αλλά… ξεφούσκωσε γρήγορα. Μόλις στο 3ο λεπτό οι Αρκάδες «σημαδεύουν» το οριζόντιο δοκάρι του Γκροφ στη σέντρα σουτ του Ρεγκίς. Οι Βοιωτοί απάντησαν στο 6′ με τον Τσιφτσή να αποκρούει το σουτ του Νίκα.

To παιχνίδι… ξυπνάει πάλι μετά το 30′ με τους φιλοξενούμενυς αρχικά να έχουν διπλή ευκαιρία με Γερεμέγεφ και Παναγιώτου και επτά λεπτά αργότερα να προηγούνται με το πρώτο γκολ του Γιαννιώτα με τη φανέλα του Λεβαδειακού. Τέρμα που αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ και την λάθος υπόδειξη να διορθώνεται από τον VAR Περράκη.

Με ευκαιρία ξεκινάει και το δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτή την φορά την χάνει ο Λεβαδειακός. Σε κενή εστία, ο Ατιένθα έβαλε την προβολή στον Γερεμέγεφ και γλίτωσε το 0-2!

Οι αλλαγές του Μάντζιου δεν βοήθησαν να βελτιωθεί η εικόνα των γηπεδούχων, που μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στη Νίκαια από την προτελευταία (τότε) ομάδα του πρωταθλήματος, γνώρισαν ακόμα μια, από τον τελευταίο της βαθμολογίας και πλέον με πέντε βαθμούς απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη, μόνο «κλειδωμένη» δεν πρεπει να θεωρούν την παραμονή τους στη Super League.

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 0-1

Σκόρερ: 37′ Γιαννιώτας

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβάρες, Γκαρντάφσκι (46′ Tιλίκα), Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Μουνάφο (84′ Ντεμιντένγκο), Μπαρτόλο, Ρεγκίς (56′ Σίτο), Μπαράλες (56′ Κωστέας).

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Παναγιώτου (57′ Βήχος), Παζ (57′ Δούμτσιος), Νίκας, Χάμοντ (46′ Μπελμόντ), Λιάγκας, Μεχία, Γιαννιώτας (83′ Ντεντάκης), Γερεμέγεφ (88′ Σακό).

 

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ήρθε στον Ολυμπιακό για βασικός αριστερός μπακ και ακόμα… αλλάζει ομάδες

Ήρθε στον Ολυμπιακό για βασικός αριστερός μπακ και ακόμα… αλλάζει ομάδες

Η Ιντερνασιονάλ ολοκληρώνει την επιστροφή του Ραμόν από τη Βιτόρια, αλλά δεν τον υπολογίζει για το 2026, με νέο δανεισμό να βρίσκεται στο τραπέζι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η τεχνολογία SubAir που μετατρέπει τα γήπεδα του Μαρόκου σε «χαλί» ακόμα και με καταρρακτώδη βροχή

Η τεχνολογία SubAir που μετατρέπει τα γήπεδα του Μαρόκου σε «χαλί» ακόμα και με καταρρακτώδη βροχή

Το σύστημα SubAir εξασφαλίζει άριστους αγωνιστικούς χώρους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2025, παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες στο Μαρόκο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ομάρι Χάτσινσον: «Ήμουν μπερδεμένος» – Χαοτικό ξεκίνημα στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ομάρι Χάτσινσον: «Ήμουν μπερδεμένος» – Χαοτικό ξεκίνημα στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Όμαρι Χάτσινσον μιλά για το δύσκολο και χαοτικό ξεκίνημά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, τις αλλαγές προπονητών και τη νέα του αρχή με τον Σον Ντάις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Ριμπάλτα το παίρνει πάνω του και πάλι

ΑΕΚ: Ο Ριμπάλτα το παίρνει πάνω του και πάλι

Οι μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν την ΑΕΚ είναι αρκετές και ο Ριμπάλτα το παίρνει πάνω του και πάλι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Πιερό δεν είναι εύκολο να φύγει

ΑΕΚ: Ο Πιερό δεν είναι εύκολο να φύγει

Ακούγεται έντονα περί φυγής του Πιερό από την ΑΕΚ, έστω και με τη μορφή δανεισμού, δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Θα τον δει ο Εμπαπέ

Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Θα τον δει ο Εμπαπέ

Ο Εμπαπέ θα δει live τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, μια και είναι στο Μαρόκο για διακοπές και θα παρακολουθήσει το ματς με το Μάλι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χρήστος Μουζακίτης: Οι νέοι μνηστήρες που αγχώνουν τον Ολυμπιακό

Χρήστος Μουζακίτης: Οι νέοι μνηστήρες που αγχώνουν τον Ολυμπιακό

Ο Χρήστος Μουζακίτης δείχνει να ανεβαίνει στη λίστα ακόμα δύο σημαντικών ομάδων που έχουν μεγάλο μπάτζετ να διαθέσουν

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σφαγή Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για τον παικταρά

Σφαγή Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για τον παικταρά

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ είναι πρωταγωνίστριες σε μεταγραφικό θρίλερ άλλων εποχών για τον παικταρά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο – Λένε οι Βραζιλιάνοι

Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο – Λένε οι Βραζιλιάνοι

Ο Παναθηναϊκός και η... ηρεμία δεν πηγαίνουν μαζί το τελευταίο διάστημα, έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο λένε στη Βραζιλία

Ποδόσφαιρο