Διαιτησία: Αυστηρό το πέναλτι στο ΟΑΚΑ – Δεν μπορούσε να παρέμβει ο VAR
Τραβηγμένο το πέναλτι που δίνει ο Τσιμεντερίδης στο Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός. Γιατί δεν του άλλαξε απόφαση ο VAR.
Τελειωμένο το ματς στο ΟΑΚΑ από το πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να προηγείται 2-0 και αχρείαστο το πέναλτι που καταλογίζει ο Τσιμεντερίδης υπέρ των πρασίνων λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.
O Τζενεμπό δεν κάνει κάποια παράβαση ούτε με τα χέρια, ούτε με τα πόδια πάνω στον Καλάμπρια. Υπάρχει μια επαφή με το σώμα που την… αισθάνεται ο Ιταλός μπακ του «τριφυλλιού» και πέφτει.
Ενδεχομένως και η κακή θέση που είχε ο ρέφερι να μην του επέτρεψε να αξιολογήσει καλύτερα τη φάση. Για το αν θα μπορούσε να παρέμβει ο VAR και να τον φωνάξει στο μόνιτορ για ανασκόπηση της φάσης, όχι. Επειδή υπάρχει μια επαφή, έστω και light, δεν προκύπτει το ξεκάθαρο λάθος για να αλλάξει ο Τσιμεντερίδης την αρχική του απόφαση. Πάντως πέναλτι αυτή η φάση δεν θα σφυριχτεί ποτέ σε μεγάλο πρωτάθλημα ή ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είτε διασυλλογική, είτε Εθνικών ομάδων.
