Διαιτησία: Η ατάκα που είπε ο Μπέος στον Φωτιά και οι… Ζαμπαλάδες!
Η ατάκα Μπέου στον Φωτιά πριν τη σέντρα του Βόλος - Λεβαδειακός και οι Ζαμπαλάδες!
Όταν έχεις μάθει σε Ζαμπαλάδες, λογικό να μην σου κάνει ο (κάθε) Φωτιάς. Η ατάκα που είπε ο Μπέος στον διεθνή ρέφερι πριν ξεκινήσει το Βόλος – Λεβαδειακός.
Μούρη με μούρη ήρθαν Μπέος και Φωτιάς στο Πανθεσσαλικό. Μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Ο Δήμαρχος και ο διαιτητης του Βόλος – Λεβαδειακός, συναντήθηκαν στα αποδυτήρια πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Ο Μπέος συνοδευόταν από έναν από τους γιους του. Μάλιστα όταν ο Φωτιάς τον κοίταξε, ο δήμαρχος την πέταξε την ατάκα του. «Μην φοβάσαι Βασίλη. Δεν είναι μπράβος. Ο γιος μου είναι»! Προφανώς αστειευόμενος.
Πάντως αν και ο Δήμαρχος δεν ήταν δηλωμένος στο Φύλλο αγώνα την έκανε την βόλτα του στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. «Πες του να παίξει 50-50», έλεγε στον 4ο. Έμπειρος ο Μπέος και το έβλεπε το… κακό να έρχεται. Προσπάθησε να κόψει τον ρυθμό, αλλά τελικά το γύρισε το ματσάκι ο Λεβαδειακός. Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε στα αποδυτήρια, όπως αποκάλυψε το Sportime. Τον προπονητή τον τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες!
Και ανακοίνωση κατά της διαιτησίας έβγαλε, αν και στα επι μέρους, ο Βόλος ήταν εκείνος που ευννοήθηκε. Με παίκτη λιγότερο θα μπορούσε να παίζει από το 56′, αν ο Φωτιάς είχε δείξει δεύτερη κίτρινη στον Κόσζτα και δεν θα του έλεγε και κανένας τίποτα.
Αλλά όταν έχεις μάθει με Ζαμπαλάδες και πέναλτι που δεν υπάρχουν όπως το περσινό στο Βόλος – Πανσερραϊκός, λογικό να μην σου κάνει ο (κάθε) Φωτιάς.