Sportime

Ελλάδα: Ήταν το απωθημένο του Τζόλη, αλλά... θα το ζήσει!

Το παράπονο με το οποίο έφυγε από τον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Τζόλης!

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Τζόλης σκοράρει στο Βελιγράδι και το πανηγυρίζει.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Πρόκειται για έναν από τους πλέον ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Η πορεία του μόνο τυχαία δεν είναι. Έφτασε στο σημείο να παίζει στην Άρσεναλ και να προκαλεί… αναγούλες στις αντίπαλες άμυνες, είτε με τη φανέλα των «gunners», είτε με τη «γαλανόλευκη».

Ο Τζόλης είναι από τα πολλά παιδιά που έχουν αναδειχθεί από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και ακολουθεί μια λαμπρή καριέρα. Φυσικά για να πάρει μεταγραφή, χρειάστηκε πρώτα να καθιερωθεί στον Δικέφαλο όπου πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις.

Όταν ο Τζόλης έπαιζε στον ΠΑΟΚ, ήταν η εποχή του covid και των κλειστών γηπέδων. Έπαιζε στην Τούμπα δίχως κόσμο και ήταν κρίμα και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που δεν τον απόλαυσαν και για τον ίδιο που δεν έζησε το κλίμα και την αποθέωση από το κοινό.

Με αυτόν τον καημό είχε αποχωρήσει και είχε να το λέει ότι δεν έπαιξε ποτέ σε μία γεμάτη Τούμπα. Να που τώρα όμως τα φέρνει έτσι η ζωή που θα το ζήσει, έστω και σε παιχνίδια της εθνικής, κόντρα στην Ολλανδία και τη Γερμανία. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. 

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: Εθνική Ομάδα

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα