Sportime

Ηρακλής: Οι πρώτες «πέτρες» έπεσαν!

Ξεκίνησε ο… λιθοβολισμός του Mατσάρι. Τι του χρεώνουν στον Ηρακλή.

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
Δεν έπιασαν τόπο οι οδηγίες του Ματσάρι στο ματς Κυπέλλου με τον Βόλο.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ότι ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης δεν είναι και ο πιο υπομονετικός πρόεδρος του κόσμου, σε ότι αφορά τις σχέσεις του με τους προπονητές είναι γνωστό.

Θέμα Ματσάρι προς το παρόν δεν μοιάζει να υπάρχει στον Ηρακλή όμως είναι γεγονός ότι η πρώτη ήττα που άφησε τον Ηρακλή εκτός κυπέλλου, έβγαλε στην επιφάνεια και σοβαρά ζητήματα.

Υπάρχουν ευθείες βολές εκ των έσω για τον Ιταλό προπονητή, με πρώτο τον Γιάννη Κόντη να παίρνει θέση και να μιλά για παίκτες που δεν χρησιμοποιούνται από τον προπονητή κακώς.

Παίκτες που... έφερε ο ίδιος βέβαια και τους πιστεύει. Και δεν μιλάμε απλά για έναν μάνατζερ αλλά για τον σύμβουλο του ιδιοκτήτη. Παράλληλα, εντός των τειχών, κάνουν λόγο για έναν Ματσάρι απόμακρο, που ασχολείται κυρίως με τους παίκτες που έφερε ο ίδιος και δεν...βλέπει τους υπόλοιπους, ενώ γενικά δεν έχει καλή επικοινωνία και με στελέχη της ομάδας.

Ανησυχητικά αυτά για το μέλλον του Ιταλού με το βαρύ βιογραφικό και την...ακόμη πιο βαριά αποζημίωση φυσικά.

Επίσης σε κατηγορίες: ΗΡΑΚΛΗΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα