Sportime

Η ΑΕΚ κατά πάντων!

Σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή την μικρή ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου.

Αλέξανδρος Κωτάκης 2 λεπτά ανάγνωσης
Σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή την μικρή ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου στην ΟΠΑΠ.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Με αφορμή την τιμωρία μόνο με πρόστιμο της ΔΕΑΒ στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην ΟΠΑΠ Αρενα, στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε καυστική ανακοίνωση.

Μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες ενώπιον κάθε αρμοδίου φορέα/αρχής, προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη σε βάρος κάθε υπαίτιου για την πρωτοφανή επίθεση της αποστολής του ΠΑΟΚ σε φιλάθλους, αστυνομικούς και σεκιούριτι.

Επίσης η Ενωση ξεκαθαρίζει οτι πρόκειται να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον και του εν υπηρεσία αρμόδιου αξιωματούχου της ΕΛ.ΑΣ που, μολονότι παρών, και παρά τις σαφείς οδηγίες/εντολές της ΕΛ.ΑΣ, του Υπουργείου Προστασίας Του Πολίτη και του συναρμόδιου Υπουργείου Αθλητισμού, δεν κατέγραψε τα σοβαρότατα φαινόμενα βίας που εμφανίζονται εξάλλου και στα επίμαχα βίντεο.

ΑΕΚ: Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες ενώπιον κάθε αρμοδίου φορέα/αρχής, προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη σε βάρος κάθε υπαίτιου για την πρωτοφανή επίθεση της αποστολής του ΠΑΟΚ σε φιλάθλους, αστυνομικούς και σεκιούριτι.

Στα πλαίσια αυτά απευθύνθηκε στις αρμόδιες δικαστικές ποδοσφαιρικές και εισαγγελικές αρχές, γνωστοποιώντας τα πραγματικά γεγονότα στην ακριβή τους έκταση και ανέμενε την παραδειγματική τιμωρία των υπαίτιων των πρωτοφανών επεισοδίων.

Ενημερώνει δε, ότι οποιαδήποτε ατιμωρησία, που προκαλεί το κοινό φίλαθλο και το περί δικαίου αίσθημα, δεν θα γίνει ανεκτή και θα επιδιώξει μέχρι τέλους να επιβληθούν οι τιμωρίες που αρμόζουν, αλλά και να ελεγχθούν και διωχθούν όσοι παραποίησαν ή αποσιώπησαν τα γεγονότα. Στα πλαίσια αυτά, πρόκειται να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον και του εν υπηρεσία αρμόδιου αξιωματούχου της ΕΛ.ΑΣ που, μολονότι παρών, και παρά τις σαφείς οδηγίες/εντολές της ΕΛ.ΑΣ, του Υπουργείου Προστασίας Του Πολίτη και του συναρμόδιου Υπουργείου Αθλητισμού, δεν κατέγραψε τα σοβαρότατα φαινόμενα βίας που εμφανίζονται εξάλλου και στα επίμαχα βίντεο.

Επίσης, η ΠΑΕ ΑΕΚ επιφυλάσσεται να αναζητήσει ευθύνες άμεσα αλλά αν χρειαστεί και στο μέλλον, από όλους τους αρμόδιους φορείς/θεσμικά όργανα σχετικά με την παραποίηση ή αποσιώπηση γεγονότων, την πλημμελή τιμωρία ή ακόμη και ατιμωρησία των υπαιτίων των επεισοδίων, ακόμη και από αυτούς που από θέσεις ευθύνης ενδέχεται να προκάλεσαν προβλήματα στην άσκηση διώξεων, με πράξεις ή παραλείψεις για οποιοδήποτε λόγο.

Η ΑΕΚ θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Πολιτεία, τη Δικαιοσύνη και την Ελληνική Αστυνομία για την πάταξη κάθε μορφής βίας, ωστόσο δεν μπορεί να ανεχτεί δύο μέτρα και δύο σταθμά, ειδικά στην αντιμετώπιση επεισοδίων και γεγονότων σοβαρής βίας».

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΑΕΚ ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα