Sportime

Οι απαιτήσεις της Μπέρνλι για Κολεόσο φρέναραν τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ψάχτηκε σοβαρά για τον Λούκα Κολεόσο, αλλά η Μπέρνλι μυρίστηκε… αίμα.

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
olympiakos, coleoso
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

10 εκ. ευρώ και… ανεβαίνει η Μπέρνλι για τον Λούκα Κολεόσο. «Κόβει» ο Ολυμπιακός και περιμένει.

Πράγματι ο Ολυμπιακός έκανε σοβαρή κίνηση για τον Λούκα Κολεόσο. Έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικά στοιχεία που παίζει στην Μπέρνλι και έχει ξεχωρίσει με τις ικανότητες του, αφού παίζει με την ίδια άνεση ως αριστερό ή δεξί εξτρέμ αλλά και πίσω από τον φορ.

Ο 21χρονος Ιταλός επιθετικός, είχε ξεχωρίσει και στο πρόσφατο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με τους Ιταλούς και στον Ολυμπιακό είχαν κυκλώσει την περίπτωση του, με τον Μεντιλίμπαρ να δείχνει σχεδόν ενθουσιασμένος.

Το θέμα όμως είναι ότι η Μπέρνλι προφανώς μυρίστηκε...αίμα και χτυπάει στα αυτιά που λέμε. Ξεκίνησε με 10 εκ. ευρώ τις όποιες συζητήσεις, τονίζοντας ότι τον παίκτη τον διεκδικούν ήδη αρκετές ομάδες και το πιο πιθανό η τιμή είναι να ανέβει παρά να κατέβει.

Στον Ολυμπιακό προς το παρόν φρέναραν όμως θα παρακολουθούν την υπόθεση καθώς η Μπέρνλι μήνα Ιούνιο έχει την άνεση να ζητά αυτά τα ποσά. Ίσως στις αρχές του Αυγούστου για παράδειγμα, αν ο παίκτης είναι ακόμη εκεί, να συζητά με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα.

Διαβάστε ακόμα

Παναθηναϊκός: Η επόμενη πώληση μετά του Σφιντέρσκι!

Παναθηναϊκός: Το deal για Τσάπρα και το απίστευτο ποσοστό που κράτησε ο Λεβαδειακός!

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα