Sportime

Κακή εξέλιξη για την ΑΕΚ αν μείνει ο Κορέα ελεύθερος!

Αν η Ίντερ αφήσει ελεύθερο τον Κορέα, ενδεχομένως η εξέλιξη αυτή να μην εξυπηρετεί την ΑΕΚ.

Νίκος Μαρκάτος 2 λεπτά ανάγνωσης
Το άκυρο του Κορέα στην ΑΕΚ και η προσπάθεια να τον πάρει ο Παναθηναϊκός πριν τελειώσει ο χρόνος για την ευρωπαϊκή λίστα!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Κακό για την ΑΕΚτο σενάριο να λύσει τη συνεργασία της με τον Χοακίν Κορέα η Ίντερ!

Ούτε ναυάγιο υπάρχει, όπως κάποιοι διέρρεαν, ούτε και συμφωνία βεβαίως, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Χοακίν Κορέα. Είναι αναμφίβολα ο πρώτος στόχος του Ματίας Αλμέιδα, έχουν προσωπική επαφή και αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί πλέον είναι το κατά πόσο ο παίκτης ψήνεται να έρθει στην Ελλάδα και το καθεστώς κάτω από το οποίο θα τον διαχειριστεί η Ίντερ.

Η ΑΕΚ είχε κάνει ήδη κινήσεις διαπραγμάτευσης με την ιταλική ομάδα, η οποία ήθελε ξεκάθαρα να πουλήσει και όχι να δανείσει τον Κορέα. Ο Αργεντίνος είναι βάρος αυτή τη στιγμή για τους «νερατζούρι» σε βαθμό τέτοιο που έχουν έντονα τη σκέψη όπως λένε στην Ιταλία ακόμη και να του λύσουν το συμβόλαιο, δίχως να καρπωθούν κάτι. Απλά για να μην χρειαστεί τυχόν να πληρώσει το γκαραντί συμβόλαιο των 4,5εκ. ευρώ συν 2εκ. μπόνους επίτευξης στόχων. Είναι πολλά τα λεφτά.

Το θέμα είναι κατά πόσο συμφέρει άραγε την ΑΕΚ να μείνει ελεύθερος ο Κορέα. Θεωρητικά ναι. Πρακτικά όμως πιθανώς και να ήθελε τον παίκτη δεσμευμένο με την Ίντερ καθώς ως ελεύθερος ο Αργεντίνος μπορεί να προσελκύσει ίσως ακόμη περισσότερες ομάδες, από υψηλότερης κλίμακας πρωταθλήματα. Ομάδες που θα τον πληρώσουν καλά ως free αλλά δεν θα έμπαιναν σε διαδικασία να διαπραγματευτούν με την Ίντερ.

https://youtu.be/GVN40sFgAHM?t=2

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΑΕΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα