Κηφισιά: Παίκτη – έκπληξη από Παναθηναϊκό!
Το σενάριο να μετακομίσει στην ομάδα των Βορείων προαστίων ο Μούσα Σισοκό.
Ότι οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά έχουν αποκατασταθεί πλήρως, σε σχέση με όσα συνέβαιναν το περασμένο καλοκαίρι είναι δεδομένο.
Οι μεταγραφές των Τεττέη και Παντελίδη γέμισαν τα ταμεία της Κηφισιάς και έφεραν πολύ κοντά τους ιδιοκτήτες των δύο ομάδων. Από εκεί και μετά προέκυψαν συχνές επαφές καθώς υπάρχει ανάμεσα στα άλλα και ένας ακόμη συνδετικός κρίκος, ο Στέφανος Κοτσόλης.
Ο Παναθηναϊκός ήθελε να… πασάρει στην Κηφισιά τον Πάντοβιτς όμως ο Σέρβος είναι αρνητικός στην προοπτική δανεισμού του σε άλλη ομάδα της Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων όμως δεν αποκλείεται να πάει σε έναν άλλον δανεισμό έκπληξη από τον Παναθηναϊκό.
Έχοντας ένα κενό στη μεσαία της γραμμής, πιθανώς θα θελήσει να το καλύψει με τον Μούσα Σισοκό. Τον παίκτη που «φόρτωσε» ουσιαστικά ο Μπενίτεθ στο «τριφύλλι», δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου λόγω τραυματισμών και τώρα είναι απίθανο να βρει προσφορά που θα τον ικανοποιήσει για να φύγει.
Μια μέση λύση λοιπόν είναι να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του ο Παναθηναϊκός και να πάει σε κάποια άλλη ομάδα, με την Κηφισιά να φαντάζει ως ασφαλής προορισμός αφού δεν χρειάζεται καν να μετακομίσει και την ομάδα των Βορείων προαστίων να παίρνει έναν παίκτη με υψηλές παραστάσεις.
