Ο Μπέος τον είχε «τελειώσει» από τη Λιβαδειά!
Παρελθόν και ο Χουάνπι από τον Βόλο. Τον είχε… καθαρίσει ο Μπέος από το ημίχρονο με τον Λεβαδειακό στα play off.
Στη Κόστα Ρίκα και την Αλαχουελένσε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χουάνπι. Ήταν ξεκάθαρο ότι μετά τα γκάζια του Μπέου στη Λιβαδειά δεν θα συνέχιζε στον ΝΠΣ Βόλος.
Σε έξαλλη κατάσταση είχε κατέβει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του Λεβαδειακός – Βόλος ο Αχιλλέας Μπέος. Με Μπουζούκη και Χουάνπι τα έβαλε ο Δήμαρχος. Αμφότεροι αντικαταστάθηκαν από τον Μπράτσο και ουσιαστικά εκείνο το παιχνίδι ήταν και η αρχή του τέλους της θητείας των δύο ποδοσφαιριστών στους κυανέρυθρους.
Μετά τον Μπουζούκη που έλυσε το συμβόλαιο του αποχώρησε και ο Χουάνπι που έμεινε ελεύθερος. Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός μετά από 1,5 χρόνο θητείας στην ομάδα της Μαγνησίας, αποχώρησε εντελώς από την Ελλάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κόστα Ρίκα με τη φανέλα της Αλαχουελένσε.
Διαβάστε ακόμα
Παναθηναϊκός: Γιατί δεν ήθελε να παρουσιαστεί άμεσα ο Νίστρουπ
