Sportime

Ο Μαρινάκης είπε όσα έλεγαν πολλοί στου Ρέντη

Ούτε κρυφό, ούτε μυστικό, ούτε κάτι καινούργιο. Στήριξη στον Μεντιλίμπαρ, αλλά ο Ισπανός πρέπει να το πάρει αλλιώς.

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
O Bαγγέλης Μαρινάκης στο «Καραϊσκάκης» για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που ο Βαγγέλης Μαρινάκης τοποθετείται επίσημα για θέματα του Ολυμπιακού. Το έκανε στο Μονακό, στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Europa League και ανάμεσα στα όσα ενδιαφέροντα είπε, έκανε και μία δήλωση που ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτό που ψιθυριζόταν τόσο καιρό τώρα στον Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός δεν είναι για να παίζει με γιόμες από τον τερματοφύλακα και τους αμυντικούς. Πρέπει να παίξουμε διαφορετικά και έχουμε τους παίκτες να παίξουμε διαφορετικά. Ο Μεντιλίμπαρ ξέρει να το κάνει. Τον εμπιστευόμαστε, τον στηρίζουμε, προχωράμε ενωμένοι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Europa League», είπε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και είναι γεγονός πως η στήριξη και η εμπιστοσύνη στον προπονητή είναι λίγο αντιφατική σε σχέση με την έμμεση κριτική για τον τρόπο παιχνιδιού.

Βέβαια ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών είπε και δημόσια αυτό που έβλεπαν όλοι και απέφυγαν απλώς να σχολιάζουν. Ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε με γιόμες. Όταν μάλιστα ο Τζολάκης ή ο Ρέτσος πήγαιναν στην Εθνική και καλούνται να συμμετέχουν στο build up είχαν σοβαρά προβλήματα και εξηγούσαν πως είναι κάτι που δεν δουλεύουν στον Ολυμπιακό.

Συνεπώς ο Μεντιλίμπαρ οφείλει να το αλλάξει αφού πλέον το πρόβλημα δεν είναι κρυφό.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα