Sportime

O νέος Παναθηναϊκός τρώει τα «παιδιά» των προηγούμενων!

Το τεράστιο ξεσκαρτάρισμα των δύο τελευταίων μεταγραφικών περιόδων.

Νίκος Μαρκάτος 2 λεπτά ανάγνωσης
Το τεράστιο ξεσκαρτάρισμα των δύο τελευταίων μεταγραφικών περιόδων.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Είναι πασιφανές ότι αυτοί που ήρθαν τους τελευταίους μήνες στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να αποδείξουν ότι οι προηγούμενοι δεν έκαναν. Προφανώς και το ζητούμενο για τους φίλους του τριφυλλιού δεν είναι ποιος την έχει πιο μεγάλη… την διορατικότητα σε επιλογές παικτών και προπονητών, αλλά ο Παναθηναϊκός να πάρει το πρωτάθλημα. Και να μην πανηγυρίζει όταν βγαίνει δεύτερος, τρίτος, τέταρτος.

Η νέα τάξη πραγμάτων πλέον στον Παναθηναϊκό προσπαθεί να ξηλώσει και τα… πόμολα στους φωριαμούς των αποδυτηρίων που μπήκαν με το προηγούμενο καθεστώς. Σε μια προσπάθεια να μετατοπίσει και τις ευθύνες που τις αναλογούν για το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν. Συνηθισμένη κατάσταση στο τριφύλλι, αφού διαχρονικά όταν δεν υπήρχε εξωτερικός εχθρός, είχε «εμφύλιο».

Λαφόν, Κώτσιρας, Γεντβάι, Σιώπης, Σφιντέρσκι, Τζούρισιτς, Σάντσες, Μλαντένοβιτς, έχουν αποχωρήσει. Πάλμερ Μπράουν, Μπακασέτας, Πάντοβιτς όπως και ο Βιλένα δεν υπολογίζονται. Τουμπά πίσω και από τον στόπερ που ακόμα δεν έχει έρθει, στην ιεραρχία. Τσιριβέγια ή Τσέριν προς πώληση. O Zαρουρί, αν δεν ήταν η οψιόν της αυτόματης ανανέωσης, επίσης θα είχε αποχωρήσει. Ο Ταμπόρδα ότι κι αν κάνει, δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κλαμπ.

Ρίχνοντας μια ματιά στις 11άδες των δύο ευρωπαϊκών παιχνιδιών, μόνο οι Κυριακόπουλος, Τουμπά, Τσέριν και Ζαρουρί είναι της παλιάς «φουρνιάς». Ο πρώτος θα αντικατασταθεί από τον Φαν Ντρόγκελεν, ο Ζαρουρί από τον εξτρέμ που θα έρθει και ο Τσέριν από τον μέσο που επίσης θα έρθει, ενώ και ο Κρίστιανσεν δεν ήρθε από την Λέστερ για να κάθεται στον πάγκο. Κοντολογίς δεν θα μείνει κανείς.

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα