Sportime

Ολυμπιακός: Δεν τον βλέπει για δεξί μπακ τον Ροντινέι ο Μεντιλίμπαρ

Αναπληρωματικό δεξί μπακ θα είναι ο Σιώζιος στην Ολλανδία, όμως για τη θέση θεωρητικά υπάρχει και ο Ροντινέι.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
rodinei
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να πάρει στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού τον 17χρονο Γιώργο Σιώζο.

Ένα παιδί που έχει αναδειχτεί από τις Ακαδημίες το Ολυμπιακού, θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί με την ανδρική ομάδα καθώς ο Ολυμπιακός δεν βρήκε ακόμα δεξί μπακ στη μεταγραφική αγορά.

Αναπληρωματικό δεξί μπακ θα είναι ο Σιώζιος στην Ολλανδία, όμως για τη θέση θεωρητικά υπάρχει και ο Ροντινέι.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου δεν είναι απλή, καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν τον υπολογίζει για δεξί μπακ αλλά για εξτρέμ, ακόμα και στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν έχει... δεξί μπακ.

Δεν τον... βλέπει τον Ροντινέι ως δεξί μπακ ο Βάσκος ούτε για τις... προπονήσεις και αυτό είναι πρόβλημα για τον Ροντινέι, ο οποίος έχει στα χέρια του σημαντική πρόταση από την πατρίδα του για να γυρίσει, όμως δεν έχει ικανοποιηθεί οικονομικά ο Ολυμπιακός.

ΝΕΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ολυμπιακός: Ο Πόποβιτς θα βάλει δύσκολα στον Τζολάκη

Νέα αλλαγή δεδομένων για Παπακανέλλο και Μπακούλα

Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα