Σάββατο 4 Ιουλίου 2026
Sportime

Ολυμπιακός: Μια ασίστ που στοίχισε 2 εκ. ευρώ!

Kόστισαν 2 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό και η προσφορά ήταν… μια ασίστ!

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
Μεταγραφικές αστοχίες είχε και ο Ολυμπιακός. Τα δύο εκατομμύρια ευρώ που έδωσαν οι ερυθρόλευκοι για μια... ασίστ!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μεταγραφικές αστοχίες είχε και ο Ολυμπιακός. Τα δύο εκατομμύρια ευρώ που έδωσαν οι ερυθρόλευκοι για μια... ασίστ!

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής και του Σέρτζιο Ολιβέιρα, έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο και του Πορτογάλου στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός που παράγει παίκτες, είναι στην κορυφή της Super League, έχει προοπτική πρόκρισης στην οκτάδα του Europa League και γενικά όλα μοιάζουν να πηγαίνουν πρίμα.

Λάθη πάντως έγιναν. Εκ του αποτελέσματος βεβαίως. Για παράδειγμα οι «ερυθρόλευκοι» πρόσφεραν ηγεμονικά συμβόλαια σε δύο ποδοσφαιριστές που στο τέλος της ημέρας δεν πρόσφεραν απολύτως τίποτα.

Ο Γουίλιανκαι ο Ολιβέιρα στο σύνολο έλαβαν τελικά κοντά στα 2 εκ. ευρώ από τον Ολυμπιακό που μάζεψε κάπως την... ζημιά, απομακρύνοντας τους δύο παίκτες και γλιτώνοντας το υπόλοιπο των συμβολαίων τους. Η προσφορά και των δυο τους πάντως στο διάστημα που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν… μία ασίστ. Την οποία πιστώθηκε ο Γουίλιαν. Μηδέν γκολ αμφότεροι και το απόλυτο μηδέν ο Ολιβέιρα.

Πληρώθηκε… πολύ ακριβά μία καλή τελική πάσα τελικά.

ΔΩΡΟ 200 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ!

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Super League ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα