Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Ολυμπιακός: Ψάχνει ομάδα!

Πολλά τα παιχνίδια μεν, αλλά ο Γιάρεμτσουκ δεν συμβιβάζεται με το ρόλο… δευτερότριτου στον Ολυμπιακό.

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
Πολλά τα παιχνίδια μεν, αλλά ο Γιάρεμτσουκ δεν συμβιβάζεται με το ρόλο… δευτερότριτου στον Ολυμπιακό.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Είναι ιδιόμορφη η σχέση του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ με τον Ολυμπιακό. Ξεκίνησε με ενθουσιασμό, κύλησε μέσα στην απογοήτευση για μερικούς μήνες, σε βαθμό τέτοιο που το τέλος του Ουκρανού έμοιαζε βέβαιο, όμως από ένα σημείο και μετά έγινε βασικός, έχοντας εμπιστοσύνη του Μεντιλίμπαρ και έμοιαζε να κυλά αρμονικά με τον Ελ Κααμπί.

Η άφιξη του Ταρέμι περιέπλεξε την κατάσταση. Ο Γιάρεμτσουκ έμεινε πίσω στην ιεραρχία, ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής και έφυγε στη Γαλλία δανεικός.

Τώρα επέστρεψε και παρότι γνωρίζει πως ο Μεντιλίμπαρ έχει πολύ καλή άποψη γι΄ αυτόν, διακρίνει ότι δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Ο Ταρέμι μοιάζει να παραμένει κανονικά, για τον Ελ Κααμπί ούτε κουβέντα και κάπως έτσι ο Γιάρεμτσουκ χωρίς να το φωνάζει, έχει δώσει εντολή στους εκπροσώπους του να βρουν μια καλή πρόταση.

Θεωρεί ότι είναι σε μία τέτοια φάση που και δικαιούται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και είναι κάτι που έχει συνηθίσει και επιδιώκει στην καριέρα του.

Μολονότι τα παιχνίδια που θα δώσει φέτος ο Ολυμπιακός θα είναι πολλά και απαιτητικά, δεν μπορεί να συμβιβαστεί σε ρόλο δευτεροτρίτου.

 

 

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα