Sportime

Ολυμπιακός: Το κακό «φεγγάρι» του Κοστίνια!

Ο Κοστίνια είναι ίσως ο πιο ντεφορμέ ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
costinha, olympiacos,
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μόνο βελτίωση δεν βλέπει από τον Κοστίνια ο Μεντιλίμπαρ. Από τους πιο ντεφορμέ παίκτες του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος.

Είναι σαφές ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν είναι στα καλύτερα τους. Δεν γίνεται άλλωστε να πηγαίνoυν «τάπα» όλη τη σεζόν. Ακόμη και ο Ελ Κααμπί που είναι μέσα στις περισσότερες φάσεις, δεν έχει την αποτελεσματικότητα των τελευταίων ετών.

Πάντως άλλος μοιάζει να είναι ο πιο ντεφορμέ ποδοσφαιριστής, υπό την έννοια πως έχει παίξει σε αρκετά παιχνίδια της φετινής σεζόν, παίρνοντας φανέλα βασικού, όμως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να φτάσει τα στάνταρ που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος τον πιστεύει τον Κοστίνια και του το δείχνει. Ο Πορτογάλος όμως όσο περνούν οι αγώνες, μάλλον χειροτερεύει παρά γίνεται καλύτερος. Είναι κάτι που σχολιάζεται και βέβαια είναι κάτι που δεν μπορεί να μην βλέπει και ο Μεντιλίμπαρ.

Που διαρρέει ότι στη θέση αυτή δεν έχει πολλές λύσεις, όσο ειδικά ο Ροντινέιπαραμένει εκτός, όμως είναι προφανές ότι σύντομα ο Κοστίνια αν δεν αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του, θα βρεθεί πιο πίσω στην ιεραρχία.

Πιθανώς πρόκειται για ένα κακό φεγγάρι...

Διαβάστε επίσης

θα χάσει τη θέση του ο Τζολάκης από τον Βλαχοδήμο στην Εθνική;

Το ανεξήγητο με τον Καμπελά στον Ολυμπιακό

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα