Sportime

Παναθηναϊκός: Έκπληξη αν o Aλαφούζος δεν το «τελειώσει»!

 Έκπληξη αν δεν συμφωνήσει με αυτόν τον ποδοσφαιριστή ο Παναθηναϊκός.

Νίκος Μαρκάτος 2 λεπτά ανάγνωσης
Παναθηναϊκός και Αράο θα είναι έκπληξη αν δεν συμφωνήσουν σε ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Παναθηναϊκός και Αράο θα είναι έκπληξη αν δεν συμφωνήσουν σε ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Το Sportime έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο θέμα του Αράοστο πρόσφατο παρελθόν, υπογραμμίζοντας πως αυτός θα είναι ο επόμενος που θα κληθεί άμεσα για συζητήσεις που θα αφορούν το νέο του συμβόλαιο.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος έχει κερδίσει τους πάντες στο «τριφύλλι» και είναι δεδομένο πως και αυτός έχει τη διάθεση να μείνει στην Ελλάδα, παρότι είναι από τους ποδοσφαιριστές που και στην πατρίδα του για παράδειγμα θα μπορούσε να βρει ένα καλό συμβόλαιο.

Η σκέψη του Παναθηναϊκού και του Γιάννη Αλαφούζου προσωπικά, είναι να προταθεί ένα νέο διετές ή και τριετές συμβόλαιο στον Αράο, που θα βρίσκεται περίπου στα σημερινά οικονομικά επίπεδα. Κοντά στο 1,5εκ. ευρώ ετησίως.

Καθόλου άσχημα για έναν παίκτη σε αυτή την ηλικία. Πάντως ο Αράο, δίχως να σημαίνει πως θα χαλάσει η όποια συμφωνία μπορεί να προκύψει, είναι δεδομένο πως βλέπει τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τελευταίο του πολύ καλό συμβόλαιο, με το τάιμινγκ να μοιάζει ιδανικό, αφού είναι περίπου αναντικατάστατος σε ένα ρόστερ που είναι πολύ αναβαθμισμένο οικονομικά, με τα νούμερα να ξεφεύγουν ειδικά αυτό το καλοκαίρι.

Συνεπώς, το πιο πιθανό σενάριο είναι να ζητήσει κι αυτός κάτι ακόμη καλύτερο σε σχέση με ότι ακούσει. Πάντως όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα συμφωνούν ότι θα είναι έκπληξη αν δεν συμφωνήσουν ο Παναθηναϊκός με τον Αράο.

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα