Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να μιλήσει ο Μπενίτεθ για την... εμπειρία του!
Κάποια στιγμή ο Μπενίτεθ θα μιλήσει για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό και αυτό δεν το θέλουν οι πράσινοι.
Δεν ήταν εύκολες οι διαπραγματεύσεις για την αποζημίωση του Ράφα Μπενίτεθ. Αρνήθηκε όπως φάνηκε να προχωρήσει σε… εκπτώσεις και θα λάβει ένα τεράστιο νούμερο. Λίγο κάτω από τα 6 εκ. ευρώ! Σε δόσεις εννοείται.
Στον Παναθηναϊκό πάντως είχαν γενικότερα σκοπό να δείξουν στον Μπενίτεθ ότι τον σέβονται και τον εκτιμούν σε μεγάλο βαθμό, ώστε να κερδίσουν κατά κάποιο τρόπο την συμπάθεια του και για το «μετά».
Ο Μπενίτεθ όπως και να ΄χει, είναι ένα μεγάλο όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και θεωρείται δεδομένο πως κάποια στιγμή θα μιλήσει για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό.
Προφανώς δεν θα προχωρήσει σε... αυτοκριτική αλλά κυρίως θα αναφερθεί στα όσα του είπαν και δεν έκαναν, στο πλάνο που έμεινε στη μέση, στις επιλογές που δεν έκανε και κάποια άλλα τέτοια ζητήματα που είχε θίξει στο παρασκήνιο.
Όπως γίνεται αντιληπτό αν προχωρήσει άμεσα σε τέτοιες δηλώσεις, θα δημιουργηθεί αναστάτωση καθώς θα θίξει πρόσωπα και πράγματα. Αν και στον Παναθηναϊκό έχουν απαντήσεις, αφού θεωρούν ότι ο ίδιος ήταν εκείνος που ακολούθησε άλλη ρότα από τον Φλεβάρη και έπειτα όμως το καλύτερο για το «τριφύλλι» θα είναι να μην μπει σε μία τέτοια αντιπαράθεση.
Διαβάστε ακόμα
Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε πιέζει προς πάσα κατεύθυνση!
Παναθηναϊκός: Το τηλέφωνο του Κοτσόλη σε πρώην του τριφυλλιού για Νέστρουπ
