Παναθηναϊκός: Τον «έκοψε» ο Μπαλντίνι!
Ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται άλλον με τον Γένσεν, μετά από εντολή Μπαλντίνι.
Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε πολύ για τον Ματίας Γένσεν, αλλά ο Δανός το καθυστερεί και ο Μπαλντίνι είπε «τέλος».
Ήταν ο No1 στόχος του Παναθηναϊκού. Ο Ματίας Γένσεν είχε αξιολογηθεί ως η ιδανική περίπτωση για τη μεσαία γραμμή, με τους πράσινους να του προσφέρουν γη και ύδωρ για να τον πείσουν.
Εξαιρετική πρόταση στην Μπρέντφορντ και διπλάσιες σχεδόν απολαβές στον Δανό μέσο σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει στην Αγγλία.
Ο Γένσεν πάντως από την μεριά του δείχνει να μην βιάζεται και ουσιαστικά να μην έχει ως προτεραιότητα τον Παναθηναϊκό. Αυτό άλλαξε τη γραμμή πλεύσης του τριφυλλιού, αφού ο Γένσεν ήταν πρώτη επιλογή Κοτσόλη και Νίστρουπ.
Ωστόσο η παρέμβαση Μπαλντίνι ήταν καταλυτική. Ο σύμβουλος του Γιάννη Αλαφούζου, όντας ενημερωμένος για την πορεία της υποθεσης Γένσεν, έδωσε την εντολή να μην ασχοληθούν άλλοι οι πράσινοι και να πάνε παρακάτω, εξετάζοντας άλλες περιπτώσεις που δεν θα τραβήξουν πολύ χρονικά.
