Sportime

ΠΑΟΚ: Λύση «χθες» με όποιο κόστος ζήτησε ο Σαββίδης!

Σε αυτό το θέμα ζήτησε να βρεθεί άμεσα λύση ο Ιβάν Σαββίδης.

Νίκος Μαρκάτος 2 λεπτά ανάγνωσης
Ivan Savvidis, Panos Savvidis. PAOK
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να βρεθεί λύση… χθες στο θέμα των τραυματισμών. Ακόμα και αν πρέπει να πληρώσουν κάποιοι το «μάρμαρο».

Όταν πληρώνεις ένα τσουβάλι χρήματα και βλέπεις την ομάδα σου σε κατάσταση αποσύνθεσης, προφανώς και δεν είσαι χαρούμενος.

Ο Ιβάν Σαββίδης πολύ περισσότερο, αφού δεν είναι καθόλου εύκολος ιδιοκτήτης για τους εργαζόμενους στην ομάδα. Μπορεί να μην έχει άμεση επαφή κάθε μέρα, όμως είναι απαιτητικός, ζητά εξηγήσεις για το παραμικρό, προσέχει τη λεπτομέρεια και στην πραγματικότητα αφιερώνει καθημερινά πολύ χρόνο για τον ΠΑΟΚ.

Συνεπώς τα τελευταία αποτελέσματα δεν τον θορύβησαν απλά. Τον εξόργισαν. Όμως έχει πια μια πιο ψύχραιμη προσέγγιση σε σχέση με άλλα χρόνια. Βρέθηκε στη Χαλκιδική, κάλεσε τον Λουτσέσκου και τους αρχηγούς για μία ανοιχτή συζήτηση, εξέφρασε προβληματισμούς, άκουσε τις θέσεις του προπονητή και των παικτών και φυσικά ζήτησε κι ο ίδιος εξηγήσεις για την κακή εικόνα και όχι μόνο.

Στο σημείο που στάθηκε πολύ ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι σε αυτό που ομολόγησε και ο Λουτσέσκου ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να χαλάσουν οι ισορροπίες. Στους πολλούς τραυματισμούς δηλαδή στη διάρκεια της σεζόν αλλά και στην πολύ αργή αποκατάσταση.

Άλλωστε βλέπει τις επενδύσεις του να «καίγονται» καθώς πληρώνει μεγάλα συμβόλαια και δεν ανέχεται να τα βλέπει εκτός αγώνων στο 1/3 της σεζόν.

Σε αυτό το θέμα ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε άμεσα λύση με όποιο κόστος. Ακόμη και αν χρειαστεί να φύγουν άτομα...

Διαβάστε επίσης

H ΑΕΚ βρήκε δεξί μπακ να πλαισιώσει τον Ρότα!

Λένε για τελειωμένη μεταγραφή του Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ αλλά ο Ολυμπιακός δεν είπε ακόμα την τελευταία κουβέντα

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα