ΠΑΟΚ: Ο Λίσι δεν «ακούει» για Μύθου!
Ο ΠΑΟΚ ενδεχομένως να αποδεχόταν μια πρόταση για τον Ανέστη Μύθου, αλλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ τον έχει ψηλά στην ιεραρχία και το ξέκοψε.
Είναι σύνηθες φαινόμενο να αλλάζει η ψυχολογία κάποιων παικτών όταν αλλάζει ο προπονητής. Όπως σύνηθες είναι να… αποθεώνονται όλοι οι καινούριοι προπονητές από τα πέριξ του συλλόγου, ώστε να φανεί πως έγινε η σωστή επιλογή. Ο χρόνος είναι φυσικά αυτός που κρίνει τους πάντες και τα πάντα.
Ο Αλέσιο Λίσι έχει δουλέψει και με νεαρούς και με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Έχει μια αδυναμία να εξελίσσει παίκτες πάντως και στο πρόσωπο του Ανέστη Μύθου φαίνεται ότι έχει βρει έναν παίκτη που του ταιριάζει.
Ο 19χρονος επιθετικός είχε πάρει την περσινή σεζόν για τα καλά το βάπτισμα του πυρός. Τα γκολ του ήταν πολλά σε σχέση με τις συμμετοχές του και μάλιστα σε σημαντικά παιχνίδια.
Στον ΠΑΟΚ είχαν κατά νου να πούνε «ναι» σε κάποια μεγάλη πρόταση με πενταψήφιο νούμερο αν όντως ερχόταν.
Ο Ιταλός τεχνικός πάντως φαίνεται πως το έκοψε εξαρχής. Εκτιμά πως ο Μύθου έχει πολλές δυνατότητες και θα τις αναπτύξει ίσως περισσότερο τη φετινή σεζόν. Δουλεύει αρκετά μαζί του, τον έχει προτιμήσει για την ενδεκάδα σε όλα τα φιλικά και λέγεται πως στην ιεραρχία μπορεί να έχει ήδη ξεπεράσει τον Γερεμέγεφ.
Ο μικρός πάντως δείχνει κεφάτος και γενικά απελευθερωμένος κι αυτό είναι ευχάριστο για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ.
