ΠΑΟΚ: Τον «τελείωσε» ο Λίσι
Ο Λίσι δεν δείχνει οτι εμπιστεύεται τον Καμαρά και ανοίγει πάλι κουβέντα πιθανής πώλησης.
Υπάρχουν λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και καταδεικνύουν πολλά και διάφορα. Όπως για παράδειγμα το κοουτσάρισμα του Αλέσιο Λίστι στο πρόσφατο παιχνίδι της Τούμπας με την Άντερλχετ.
Ο Ιταλός προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο και μία από αυτές προκάλεσε αίσθηση, αφού έβαλε σε θέση χαφ τον Γκρεγκ Τέιλορ που είναι γνωστό πως… περισσεύει πια στα μπακ με Γκόμεζ, Γιαννούλη και Μπάμπα, όμως από την άλλη είναι αλήθεια ότι είχε δοκιμάσει τον Σκωτσέζο στα χαφ και σε κάποια φιλικά.
Το θέμα δεν είναι τόσο ο Τέιλορ, που δεδομένων των συνθηκών τα πήγε και αρκετά καλά στη θέση αυτή. Το ζητούμενο είναι ότι έμεινε στον πάγκο σε όλη τη διάρκεια του ματς ο Μαντί Καμαρά. Δεν προτιμήθηκε δηλαδή ένας καθαρός χαφ όπως ο 28χρονος από τη Γουινέα, αλλά ένας αριστερός μπακ που μάλιστα μπορεί σε λίγο καιρό να είναι και φευγάτος από τον ΠΑΟΚ.
Αυτό ήταν προφανώς ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Καμαρά, που δεν ήταν βασικός ούτε στο Κίεβο όταν προτιμήθηκε ο… ανέτοιμος Σανταμαρία. Το θέμα μιας πιθανής πώλησης του Καμαρά, ειδικά τώρα που ήρθε και ο Λουσέ, μάλλον θα ανοίξει πάλι σύντομα.
