Sportime

ΠΑΟΚ Β’: Οι επόμενοι για Super League!

Ταξιάρχης Φίλων και Κωνσταντίνος Γκούμας στο στόχαστρο του Παναιτωλικού και όχι μόνο!

Νίκος Μαρκάτος 1 λεπτά ανάγνωσης
Τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Β’ πήγαν σε ομάδες Super League. Λαγωνίδης, Φίλων και Γκούμας οι επόμενοι. Ο Παναιτωλικός δυνατά για τους δύο τελευταίους.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Β’ πήγαν σε ομάδες Super League. Λαγωνίδης, Φίλων και Γκούμας οι επόμενοι. Ο Παναιτωλικόςδυνατά για τους δύο τελευταίους.

Τραγική χρονιά έκανε ο ΠΑΟΚ Β’ στo πρωτάθλημα της Super League 2. Παρόλα αυτά, κάποιες ομάδες της Super League… ψωνίζουν από τη δεύτερη ομάδα του δικεφάλου! Ο ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε τον Μάριο Σινανάι και τον Βασίλη Γροσδή προς επιβεβαίωση του Sportime. Και όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, θέλει και τον Γιώργο Λαγωνίδη.

Ο Παναιτωλικός απέκτησε τον Λάμπρο Σμυρλή. Στο στόχαστρο των «καναρινιών» είναι ακόμα δύο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β’. Ο Ταξιάρχης Φίλων (κεντρικός αμυντικός) και ο Κωνσταντίνος Γκούμας (επιτελικός μέσος).

Για τους δύο τελευταίους υπάρχει ενδιαφέρον και από ακόμα μια ομάδα της Super League.

Δεν ξανάγινε: Παίρνεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 20€ για τα εισιτήρια διακοπών και άλλα 2025 δώρα* χωρίς κατάθεση!

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα