Sportime

Σαν σήμερα ο ΠΑΟΚ με τον Βρύζα αφήνει ξερή την Άρσεναλ στο Λονδίνο

Το ημερολόγιο έγραφε σαν σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου αλλά το 1997 και ο ΠΑΟΚ με το γκολ του Βρύζα άφηνε εκτός Ευρώπης τη μεγάλη Άρσεναλ

Παύλος Ροδίτης 1 λεπτά ανάγνωσης
Το ημερολόγιο έγραφε σαν σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου αλλά το 1997 και ο ΠΑΟΚ με το γκολ του Βρύζα άφηνε εκτός Ευρώπης τη μεγάλη Άρσεναλ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Το ημερολόγιο έγραφε σαν σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου αλλά το 1997 και ο ΠΑΟΚ με το γκολ του Βρύζα άφηνε εκτός Ευρώπης τη μεγάλη Άρσεναλ.

Μεγάλη πρόκριση. Επική. Έχει μείνει στην ιστορία. Και πως να μη μείνει. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ είχε κερδίσει 1-0 στην Τούμπα.

Στον επαναληπτικό του Χάιμπουρι, η Άρσεναλ προηγήθηκε με τον Μπέργκαμπ στο 22'. Ο ΠΑΟΚ όμως κρατούσε. Και στο 87' ο Βρύζας παίρνει την πάσα έξω από την περιοχή. Χορεύει όλη την άμυνα και σκοράρει. Το 1-1 δίνει την πρόκριση στην Ελληνική ομάδα.

Και ποια Άρσεναλ απέκλεισε είναι το θέμα. Την Άρσεναλ του Βενγκέρ που είχε κατεβάσει 11άδα με Σίμαν, Ντίξον, Γουίντερμπερν, Βιεϊρά, Μπουλντ, Άνταμς, Ράιτ, Μπέργκαμπ, Όφερμαρς, Πάρλουρ, Πετί.

Ομαδάρα ήταν.

Σαν σήμερα ο ΠΑΟΚ την άφηνε ξερή μέσα στο Λονδίνο και έπαιρνε μια από τις μεγαλύτερες προκρίσεις στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

https://youtu.be/GOt7z6fmBck

Επίσης σε κατηγορίες: ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Παύλος Ροδίτης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα