Sportime

Τέλος από Cosmote ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αλλάξει τηλεοπτική στέγη καθώς ολοκληρώνεται η συνεργασία του με την Cosmote.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
panathinaikos, alafouzos
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σημαντικές εξελίξεις φαίνεται πως δρομολογούνται στο τηλεοπτικό τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τονΠαναθηναϊκό να βρίσκεται στο επίκεντρο των αλλαγών που έρχονται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Πράσινοι δεν σκοπεύουν να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την Percapita, την εταιρεία που έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνίες πολυετούς διάρκειας με αρκετές ομάδες της Super League. Η συγκεκριμένη στάση οδηγεί ουσιαστικά και στο τέλος της συνεργασίας της ΠΑΕ με την Cosmote, η οποία αποτελούσε τον τηλεοπτικό της πάροχο τα τελευταία χρόνια.

Η είσοδος της Percapita στην αγορά έχει ήδη προκαλέσει ανακατατάξεις, καθώς αλλάζει τα δεδομένα σε ένα πεδίο που μέχρι πρόσφατα ελεγχόταν σχεδόν αποκλειστικά από Cosmote και Nova. Οι περισσότερες ομάδες αναζητούν πλέον τις καλύτερες δυνατές οικονομικές και εμπορικές συνθήκες για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα.

Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, το επόμενο βήμα παραμένει ανοιχτό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όχι στον Παναθηναϊκό από τον Μπερνάρ

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει εξτρέμ της εθνικής Σουηδίας

Επίσης σε κατηγορίες: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα